Cookies- og Brukervilkår


Garmin Nüvo 300

Kvadratisk, praktisk og god. En lekker minimalistisk gps som både finner fram, spiller musikk og erstatter reiseguiden "Turen går til".

Sett til:

3.999,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Navnet høres ikke amerikansk ut, men Nüvo er amerikanske Garmins hittil beste versjon av en liten og hendig gps som ligger like godt i innerlommen på en jakke som i en dameveske eller på dashbordet i bilen.

Nüvo er på størrelse med et par plater Rittersport-sjokolade og er enkel å ta med når man forlater bilen. Ikke bare for å beskytte sin investering mot innbrudd, men også fordi den fungerer som ordbok, valutakalkulator, mp3-spiller, bildeviser og mye mer.

Men det viktigste er selvfølgelig hvordan den fungerer til det den i hovedsak skal brukes til, nemlig å finne veien. Når man har plassert Nüvoen i bilen og tatt ut antennen, skriver man adressen. Skjermen er god og enkel å skrive på, og den gjetter fort riktig adresse slik at man kun behøver å skrive de første bokstavene i adressen. Man må imidlertid venne seg til å stave uten æ, ø og å. Heldigvis finner den også de veiene som har disse bokstavene i navnet. Etter få minutter har den peilet inn satellittene, og en høy og velartikulert damestemme hjelper deg videre.

Det fungerer upåklagelig, og ifølge Garmin er enheten utstyrt med ny teknologi som gjør at den lettere holder forbindelsen midt i storbyer. Men siden sjefredaktøren ikke ga tillatelse til en grundig test i New York, må vi bare ta dem på ordet. Vi mistet imidlertid forbindelsen når vi tok den med inn.

Med 512MB minne og plass til et sd-kort er det også rikelig plass til byguider, parlør og alle multimediefunksjonene. Og selv om Nüvo aldri blir verdens beste mp3-spiller, gir den god lyd både i høyttaler og gjennom hodetelefoner.

Siden det er så mange funksjoner i denne gps-en som er ekstra nyttige når man går til fots, undres man over at det ikke finnes fotgjengere i Garmins verden. Den måler nøyaktig nok til å skjelne mellom fortau og midten av en vei, men den ignorerer stier og prøver å få deg til å overholde enveiskjøringer også når man har parkert bilen. Det er en uting, men kun en ubetydelig detalj i et ellers utmerket produkt.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
HP Pavilion dv9266ea

HP Pavilion dv9266ea

HPs bærbare pc er et glimrende og godt alternativ til hjemmemaskinen.

Les mer

Cd 2-2011

Cd 2-2011

Denne cd-en byr på hele 17 aktuelle programmer i tillegg til det vanlige utvalget av verktøy, spill, demoprogrammer og sikkerhetsprogrammer. I kategorien Aktuelt finner du blant annet et program til lydkonvertering, et backupprogram og et krypteringsprogram. Vi setter fokus på programmer som fungerer bedre enn de innebygde verktøyene i Windows.

Les mer

Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer