Cookies- og Brukervilkår


Google Chrome 10

Googles nettleser Chrome har siden starten vært en av de raskeste nettleserne på markedet. Og det har ikke endret seg med Chrome 10, hvor nettleseren har fått en ny JavaScript-motor.

Sett til:

kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Installasjonen av Chrome 10 går også raskt. Et lite klikk på knappen Installer, så har du den nye leseren oppe med det samme. Det er ingen veivisere som du må gå gjennom, og heller ingen omstart. Men du har muligheten for å velge mellom tre ulike søkemotorer – Google, Bing eller Yahoo! – og en superrask og enkel import av bokmerkene dine fra en annen nettleser. Chrome finnes dessuten både til Windows, Mac OS X og Linux.
Chrome er den eneste nettleseren som har integrert Adobe Flash. Det betyr at du både slipper selve installasjonen og de evinnelige oppdateringene av Flash-plug-ins – det skjer nemlig automatisk i nettleseren. I Chrome 10 forsvinner til og med mange av sikkerhetsproblemene med Flash fordi du kan kjøre plug-ins i en virtuell sandkasse hvor de ligger isolert fra resten av pc-en – så de ikke kan infisere noe som er viktig. Men inntil videre gjelder dette bare for Windows 7- og Windows Vista-versjoner av Chrome.

Googles nettleser har alltid vært kjent for sitt svært minimalistiske brukergrensesnitt. Det man legger mest merke til her, er fanene. Det eneste feltet under dem er et kombinert søkefelt og adresselinje – eller Omnibox, som Google kaller det. Men hvis du har behov for det, kan du også se bokmerkene dine i en rekke under denne boksen. Knappene øverst til høyre i nettleservinduet har også blitt redusert til et absolutt minimum.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Operativsystemer: Windows 2000, XP, Vista, 7
• Integrert Flash: Ja

  • God hastighet

  • Bedre sikkerhet

  • Rask søking

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
En raskere nettleser

En raskere nettleser

Google har en smart Oppgaveliste som gjør det lett å lukke ressurskrevende nettsider.

Les mer

Last ned lynrask nettleser

Last ned lynrask nettleser

Google har nå klar 64-bitersversjonen av nettleseren Google Chrome. Den nye versjonen er lynrask, sikret mot feil og enda tryggere i bruk.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gjør nettleseren enda bedre

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGjør nettleseren enda bedre

Her får du en rekke nye utvidelser til Chrome og forklarer hvordan du bruker dem.

Les mer

Nyeste

En raskere nettleser

Google har en smart Oppgaveliste som gjør det lett å lukke ressurskrevende nettsider.

Les mer

Gjør nettleseren bedre

Utvid nettleseren med smarte og praktiske funksjoner.

Les mer

Stopp automatiske videoavspillinger

Automatisk videoavspilling i nettleseren er noe fanden har funnet på – men du kan heldigvis stoppe dem …

Les mer