Cookies- og Brukervilkår


HP Pavilion dv9266ea

HPs bærbare pc er et glimrende og godt alternativ til hjemmemaskinen.

Sett til:

12.999,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

HPs bærbare pc, Pavilion dv9266ea, gir deg alt hva hjertet kan begjære av en bærbar - og litt til. Maskinen byr på massevis fremragende funksjoner og brukervennlige detaljer, og yteevnen er særdeles høy. Dessuten er den et lekkert lite medisenter - med fjernkontroll og HDMI-port som leverer digitalt tv-signal i høy kvalitet.

HP Pavilion dv9266ea tar god plass på skrivebordet. Den har fullt tastatur inklusiv numeriske taster, og likevel er det massevis av plass rundt det til å hvile hendene på. En flott detalj er de trykkfølsomme knappene til mediespilleren, som lyser blått når maskinen er tent.

Maskinen har to harddisker på 160 GB hver, til sammen en kapasitet på 320 GB. Det er enormt mye harddisk for en bærbar! Den støtter også FireWire, og det er enkelt å koble til videokamera og overføre hjemmevideoen. Det er i hvert fall massevis av plass til den.

På tross av yteevnen og funksjonaliteten, har den bærbare maskinen sine mangler. Den støtter verken det raske nye kabelnettverk (gigabit) eller den trådløse Draft-N-standarden. Til gjengjeld får du den gode kontorpakken MS Works 8 og et lite innebygd nettkamera på 1,3-megapiksel med på kjøpet.

Skjermen er stor og flott - en 17-tommers bredskjerm med bra bilde i varme farger. Den er imidlertid for lys, og det gjør det vanskelig å skjelne lyse nyanser.

I det store og det hele er HP Pavilion dv9266ea en lekker bærbar pc med massevis av funksjoner og detaljer som alle vil ha glede av. Et glimrende godt alternativ til hjemmemaskinen.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Stilig GPS med mangler

Stilig GPS med mangler

Den nye Mio Spirit Flat har mye å by på. Men der det teller – altså navigasjonen – svikter den på flere viktige punkter.

Les mer

Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Spillemus under ombygging

Spillemus under ombygging

Denne musa fra Cyborg ligner litt på et bilvrak. Men egentlig er det en nødvendig konstruksjon, for ellers ville det ikke være mulig å tilpasse musa på stort sett alle bauger og kanter – bokstavelig talt.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer