Cookies- og Brukervilkår


HP Pavilion Elite m9067.sc-a

En kraftig pc med massevis av luksusdetaljer og funksjoner. Vi anbefaler!

Sett til:

10.079,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

HPs kraftige Pavilion-pc byr på massevis av funksjoner og muligheter, og den er derfor ideell som familiens multimediesenter. Den kan brukes til spill, har innebygd tv-tuner, mediesenter og fjernkontroll. Dessuten er det bare å ta maskinen ut av pappesken og gå i gang med det samme. Kort sagt: Her får du mye luksus for pengene.

Basiskonfigurasjonen er ekstremt sterk. Den kraftige quad-prosessoren (prosessor med fire kjerner), det kolossale minnet på 3 GB og et utmerket grafikkort gjør m9067 i stand til å avvikle alle nye programmer og spill flytende og tilfredsstillende. Nettforbindelsene er selvfølgelig også topp moderne, og maskinen støtter både det raske trådløse nettverket Draft-N og gigabit-kabelnettverket. Pavilion-pc imponerer imidlertid aller mest på fysikken og detaljene som HP har utstyrt den med.

Hardisken er på hele 640 GB, og som om ikke det er nok, får du også en ekstern harddisk på 320 GB med på kjøpet. En fantastisk detalj er at den eksterne harddisken har sin helt egen plass på forsiden av kabinettet der du plasserer den når du skal bruke den. På den måten slipper du å ha ledningene liggende å flyte på skrivebordet.

Kabinettet er lekkert og funksjonelt. På forsiden har du lett tilgang til de fire kortleserne, som til sammen leser 15 forskjellige typer minnekort, to USB-porter og en Firewire-port der du enkelt kan koble til videokameraet. Der er det for øvrig også en utgang til hodetelefoner og en inngang til mikrofon. Pc-en er rimelig støysvak.


Operativsystemet er Windows Vista Home Premium, og HP har fokusert på Vistas mediesenter som du betjener med fjernkontrollen. Og i den forbindelsen er det lurt at grafikkortet har en HDMI-utgang, slik at du kan koble maskinen direkte til HDTV-en.

Du kobler Pavilion Elite m9067 til en skjerm og bruker maskinen med det samme du tar den ut av esken. Det er både mus og tastatur, og disse forbinder du trådløst med en Bluetooth-pinne som følger med. Det eneste negative vi opplevde, hadde ikke så mye med selve maskinen å gjøre, men med pappesken den leveres i. La deg endelig ikke lure av håndtaket på toppen av esken, for det ryker. Sørg for å ta tak under pappesken!

Fakta

HP Pavilion Elite m9067.sc-a

Prosessor: Intel Core 2 Quad Q6600
Minne: 3 GB DDR2-SDRAM
Harddisk: 640 GB
Optisk stasjon: DVD-brenner (LightScribe)
Nettverk: 10/100/1000 (Gigabit), 802.11n (trådløst)
Grafikkort: GeForce 8600 GT
Ekstra: 15-i-1 kortleser, 320 GB ekstern hardisk, Firewire, TV-tuner, 7.1-lyd, tastatur, mus, Bluetooth-pinne, fjernkontroll
Operativsystem: Windows Vista Home Premium
Programvare: MS Works 8
Mål: 17,8 x 42,2 x 39,4 cm
Vekt: 15 kg

  • Stort minne

  • Støtter de nye nettverksstandarder

  • Rimelig pris

  • Fjernkontroll, mus og tastatur

  • Kraftig prosessor og grafikk

Produsentens hjemmeside

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
O&O DiskImage 2 Professional Edition

O&O DiskImage 2 Professional Edition

Et bra og brukervennlig program med muligheter, men mangler tidsstyring.

Les mer

Philips 32pf9731d

Philips 32pf9731d

Philips 32pf9731d er en glimrende tv med mange gode funksjoner, men mangler de ekstra finessene som gjør den til et bedre valg enn andre fjernsyn til samme pris.

Les mer

Sony Ericsson W880i

Sony Ericsson W880i

Med W880i gjør Sony Ericsson for alvor entré på markedet for tynne mobiltelefoner.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer