Cookies- og Brukervilkår


HP Pavilion Slimline s5220sc

Rent umiddelbart gir denne kompakte stasjonære pc-en et godt inntrykk. Kabinettet ser stort og flott ut, og den blanke forsiden er utnyttet til fornuftige ting– som USB-porter, kortleser og hodetelefonutgang

Sett til:

4.999,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Det har også en port til HPs Pocket Media Drive, som gjør det lett å oppgradere maskinen med en ekstern HP-harddisk til f.eks. musikk og video.

Det kompakte kabinettet har noen begrensninger når det gjelder utvidelser. DVD-spilleren er montert loddrett, noe som ikke er særlig praktisk. Men det fungerer på et vis. Det er mulighet for å sette inn et lite utvidelseskort, men ikke ekstra harddisker, grafikkort eller andre større oppgraderinger. Det er heller ikke utgang til FireWire (til overføring av film) eller eSATA, som kan brukes til en ekstern harddisk.

Den lille startguiden som følger med, forklarer med enkel tekst og bilder hvordan kabler og liknende skal kobles sammen. I det hele tatt er det lett og problemfritt å få i gang datamaskinen. Maskinen har forhåndsinstallert antivirus og en passelig mengde med forskjellige demoprogrammer. I tillegg til selve pc-en følger det også med mus og tastatur. Begge er enkle og ganske lette, men tastaturet utmerker seg med god layout og velfungerende taster. Det er behagelig å skrive på.

CPU-en er en AMD dual-core på 2,7 GHz, noe som ikke er dårlig, og harddisken på 500 gigabytes gir en utmerket ytelse på opptil 100 megabyte/sekund. Kabinettet holder seg kjølig selv under kraftig belastning. Selv om vifta setter opp farten, holder støyen seg på et rimelig nivå.

Som de fleste kontor-pc-er har den ikke noe eget grafikkort, noe som gjenspeiler seg i en 3d-ytelse som er håpløs til store 3D-spill. Kompakt-pc-er av denne typen er rett og slett ikke bygd for spilling.

Alt i alt er det snakk om en fornuftig pc her, som ikke byr på spesielle muligheter eller overraskelser. Prisen kan virke forholdsvis høy, men den mekaniske kvaliteten er helt på topp. I riktig miljø kan denne datamaskinen gjøre jobben, uten problemer eller for mye støy.

Fakta

• CPU: AMD X2 2,7 GHz
• Minne: 4 gigabyte
• Harddisk: 500 gigabyte
• USB-porter: 4 + 2 i front
• Windows 7 Home Premium
• Skjerm ikke inkludert

  • Solid konstruksjon

  • Pedagogisk oppsett

  • God ytelse

  • Dårlige utvidelsesmuligheter

  • Ingen eSATA

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Cd 2-2011

Cd 2-2011

Denne cd-en byr på hele 17 aktuelle programmer i tillegg til det vanlige utvalget av verktøy, spill, demoprogrammer og sikkerhetsprogrammer. I kategorien Aktuelt finner du blant annet et program til lydkonvertering, et backupprogram og et krypteringsprogram. Vi setter fokus på programmer som fungerer bedre enn de innebygde verktøyene i Windows.

Les mer

Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer