Cookies- og Brukervilkår


HP Photosmart R927

Utmerket familiekamera med mye utstyr, gode funksjoner og en fornuftig pris.

Sett til:

1.777,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Hvor mange megapiksler skal ditt neste digitalkamera ha? Og hvor stor skal lcd-skjermen være?

Ifølge HP er de tingene hjemmebrukerne setter høyest ved valg av digitalkamera oppløsning, pris og størrelsen på lcd-skjermen. I så fall kan HP Photosmart R927 vise seg å være en vinner. Kameraet har nemlig både oppløsning og skjerm i de riktige målene: Henholdsvis 8,2 megapiksler og tre tommer. Og prisen er satt nøyaktig så lavt (knapt tre tusen kroner) at den signaliserer "godt kamera til en rimelig pris".

Men det er andre ting i verden enn oppløsning, skjerm og pris. Det er også hastighet, og heldigvis har HP-kameraet også dette. Det går høyst et halvt sekund fra man trykker på knappen til bildet er tatt, også under vanskelige lysforhold. Kameraet tar også gjerne flere bilder i rask rekkefølge. Etter tre bilder på like mange sekunder må imidlertid kameraet trekke pusten og bruke et halvt minutts tid på å lagre bildene på minnekortet før man kan knipse videre. I praksis er det ikke noe stort problem, med mindre man satser på en karriere som sportsfotograf.

Kameraet har programmer for de fleste behov, fra snøbilder til nattportretter. Menyene er gode, og den store skjermen hjelper. Hvis motivet for eksempel er for nært, forteller en grønn tekst at det ikke kan stilles skarpt. Mye enklere enn en blinkende rød lysdiode.

Det følger med en docking-stasjon (bordholder), som man kan sette kameraet i når man vil overføre bilder til datamaskinen. Slike ting er normalt ekstrautstyr. Det er også fint at det følger med to batteripakker. Dessverre kan batteriene bare lades opp via dokken, og dermed må også den være med på ferien. Man kan heller ikke koble en usb-kabel direkte til kameraet. Det er litt upraktisk. Det følger også med en morsom liten fjernkontroll til fjernstyring av kameraet når det står i dokken.

Fakta
  • Høy oppløsning

  • Fornuftig pris

  • Stor lcd-skjerm

  • "Ekstrautstyret" følger med

  • Dokken må være med overalt

Produsentens hjemmeside

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

Sony Ericsson Z770i

Sony Ericsson Z770i

Massevis av funksjoner og en høy samtalekvalitet, men prisen er for høy på klapptelefonen Sony Ericsson Z770i.

Les mer

Verdens mest økonomiske dataskjerm

Verdens mest økonomiske dataskjerm

NEC er på sjarmoffensiven. Den japanske produsenten blir vanligvis forbundet med løsninger for kontorer og bedrifter, men nå har de lansert en serie med skjermer som er beregnet på forbrukermarkedet

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer