Cookies- og Brukervilkår


Iomega Micro Mini Hard Drive 8GB

Noen tenkte hardt da de laget denne lille, eksterne harddisken fra Iomega. Den er fleksibel og har god kapasitet, og du får litt ekstra luksus på kjøpet i form av et lærfutteral og et godt program.

Sett til:

1.300,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Iomega Micro Mini Hard Drive er en liten ekstern harddisk med en kapasitet på 8 GB. Den kobles til datamaskinen via usb og leveres med et lekkert lærfutteral og litt forskjellig programvare.

Micro Mini er bare sju centimeter lang, fem centimeter bred og en og en halv centimeter tykk. Usb-kontakten kan vippes 180 grader. Det gjør den fleksibel og enkel å koble til ulike steder en stor fordel hvis det er vanskelig å komme til på baksiden av maskinen. Hvis disken skal ligge i lommen, kan usb-kontakten vippes inn i det lille kabinettet og skjules slik at den ikke er i veien. Selv om den lille boksen inneholder en Seagate-harddisk, er den forbausende lett med sine cirka 50 gram.

Micro Mini fungerer langt på vei som et vanlig usb-minne, og det eneste man må gjøre for å få den til å virke er å koble den til en usb-port. Windows XP finner den automatisk, og dermed er den klar til bruk.

Tilkoblingen er USB 2.0-kompatibel, men kan også brukes med vanlig usb. Det går bare litt langsommere. Når man kopierer filer til Micro Mini via USB 2.0, er hastigheten cirka 500 megabyte i minuttet og litt raskere (550 MB i minuttet) når man kopierer fra den.

Programvaren som følger med består blant annet av det geniale programmet Iomega Automatic Backup Pro, som er et program som kan sikkerhetskopiere alt fra dokumenter til operativsystemet. Den beste egenskapen i denne forbindelsen er at man kan stille inn programmet til å overvåke utvalgte filer og sikkerhetskopiere dem hver gang de endres.

Fakta

Iomega Micro Mini Hard Drive 8GB

  • Fleksibel USB-kontakt

  • Medfølgende programvare

  • Brukervennlig

  • Lærfutteral

  • Prisen

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Philips 32pf9731d

Philips 32pf9731d

Philips 32pf9731d er en glimrende tv med mange gode funksjoner, men mangler de ekstra finessene som gjør den til et bedre valg enn andre fjernsyn til samme pris.

Les mer

O&O DiskImage 2 Professional Edition

O&O DiskImage 2 Professional Edition

Et bra og brukervennlig program med muligheter, men mangler tidsstyring.

Les mer

Sony Ericsson W880i

Sony Ericsson W880i

Med W880i gjør Sony Ericsson for alvor entré på markedet for tynne mobiltelefoner.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer