Cookies- og Brukervilkår


IOmega Professional Desktop

Den eksterne harddisken iOmega Professional Desktop er forsvarligt pakket inn i et grått aluminiumskabinett som er både solid og tungt.

Sett til:

939,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Den hører naturlig hjemme på skrivebordet, også fordi den er fri for bråkete vifter. Det følger med en liten fot, så harddisken kan stå oppreist. Men harddisken er altfor tung i forhold til den lille holderen, så den har lett for å velte.

Kapasiteten på 1000 gigabyte er ikke for stor hvis disken skal brukes til backup av for eksempel bilder, videoer eller liknende. Hvis du har planer om det, kan du vurdere å ta imot tilbudet om et prøveabonnement på online-backuptjenesten Mozy. Men du trenger ikke kjøpe harddisken for å benytte deg av denne tjenesten. Det er bare å gå til hjemmesiden til Mozy og registrere deg. Du kan også kjøpe ekstra plass på Mozy hvis du har behov for det. Programmet som følger med, tar seg av sikkerhetskopieringen på en grei måte, men det er fremdeles snakk om en fysisk harddisk, som kan bli stjålet eller f.eks. ødelagt i brann.

Tilkoblingen til datamaskinen skjer med en vanlig USB-plugg, eller med den langt raskere eSATA-standarden. I vår test var den sju ganger raskere enn USB. Det er en forskjell som er til å ta og føle på. Så hvis pc-en din er utstyrt med en eSATA-kontakt, er denne eksterne harddisken et godt valg.

Fakta

• Tilkobling: USB 2.0, eSATA
• Kapasitet: 1000 GB
• Lesehastighet USB:
14,4 mb/sek
• Lesehastighet eSATA:
110,5 mb/sek
• Ekstra: Neverdown backup
• Størrelse: 198 x 120 x 31 mm
• Vekt: 976 gram

  • eSATA

  • Solid kabinett

  • Støysvak

  • Backupprogram

  • Tung å transportere

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste

Logitech Harmony 525 Universal remote

Harmony 525 er virkelig en stilfull løsning for deg som er lei av stuen full av fjernkontroller. Den er enkel å bruke og pen å se på.

Les mer

Strøm for en hel arbeidsdag

Strøm for en hel arbeidsdag

Acer hevder at maskinene i deres nye Timeline-serie skal kunne holde det gående i åtte timer på én lading. De fleste vanlige bærbare klarer i beste fall tre timer.

Les mer

Rekord-cd!

Rekord-cd!

Det er en ekte rekord-cd som følger med blad nummer 12 av Komputer for alle. med hele 55 programmer på menyen er det nesten en skam å framheve noen på bekostning av andre. Du kan for eksempel prøve deg på hele 37 spesialutvalgte programmer, fordelt på kategorier som multimedia, spill, sikkerhet, kontorprogrammer og internett. Cd-en byr dessuten også på Sikkerhetssenteret, demoprogrammer og flere spill.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer