Cookies- og Brukervilkår


iRiver T10

Hvis du har behov for en spiller som kan tåle litt ekstra fysiske anstrengelser, er T10 ideell, men i alle andre tilfeller er den for stor.

Sett til:

1.000,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Selv ikke produsenten prøver å skjule at mp3-spilleren iRiver T10 er vesentlig større enn denne typen spillere normalt er. Den er ganske enkelt designet til å tåle litt røff behandling. Den framstår så solid at vi var fristet til å sjekke om den også kunne brukes som flaskeåpner. Det er imidlertid vanskelig å ignorere at spilleren er tre ganger større enn lignende spillere med samme funksjonalitet.

Installeringen av iRiver T10 er så og si ikke-eksisterende hvis du allerede har Windows Media Player 10 liggende på maskinen. Da kobler du den bare til maskinen med en USB-ledning, og du er klar til å legge musikk over på spilleren via synkroniseringsfunksjonen i Microsofts programvare. iRiver har lagt ved en cd-rom med programmet hvis du ikke selv har lastet det ned fra Internett. T10 støtter både mp3- og wma-filer, samt det mer perifere musikkformatet OGG-Vorbis.

Den mest imponerende egenskapen med T10 er batteritiden, som ligger helt opp mot 53 timer med bare ett AA-batteri. Men spilleren er generelt bra utstyrt med funksjonalitet i form av bl.a. equalizer som gjør det enkelt å finjustere den i forveien fremragende lydkvaliteten. Selv hodetelefonene er til å leve med.

T10 har en innebygd mikrofon og kan derfor brukes som diktafon. Opptaket skjer direkte til mp3-format og er lett å kopiere fra spilleren til maskinen. Spilleren er dessuten utstyrt med timer, slik at du kan bruke Sleep Timer funksjon eller alarmfunksjon. Sistnevnte krever bare du har hodetelefonene på når alarmen går, og spilleren er derfor ikke ideell som vekkeklokke.

T10 er en god robust spiller med ren lyd, og den tåler litt av hvert. Men den er også stor og tung i forhold til andre spillere og forholdsvis kostbar.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Forkledd minibærbar

Forkledd minibærbar

Ved første øyekast ser Lenovo Ideapad U160 ut som en liten minibærbar. Det skyldes at den er ganske kompakt, veier 1,4 kilo og har en 11,6-tommers skjerm.

Les mer

Trådløs harddisk til iPhone

Trådløs harddisk til iPhone

Når iPad-en eller iPhone-en for alvor blir tatt i bruk som mediespiller, kan det fort bli knapt med lagringskapasitet.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer