Cookies- og Brukervilkår


Jabra Wireless Jx10

Hodesettet JABRA WIRELESS JX10 er en liten elegant sak som ligger diskré i øret.

Sett til:

1.870,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Jabra Jx10 er et flott danskutviklet blåtann hodesett. Det er ikke bare en fiks liten sak som ligger diskré i øret, og det er heller ikke så mye det faktumet at hodesettet sitter godt i øret selv om du ikke bruker øreholderen som følger med, eller for den saks skyld at lydkvaliteten er bra når du bruker det til mobiltelefonen ...

Det som virkelig er genialt er at hodesettet kan brukes sammen med fasttelefonen. Det fås nemlig i en utgave med medfølgende hub. En liten avlang svart hub som du kobler til fastnettet. På den måten kan du bruke Jx10 blåtannenheten til fasttelefonen og trenger dermed ikke en trådløs telefon. Men i motsetning til en trådløs, som vanligvis har stor rekkevidde, rekker Jx10 bare 10 meter.

En trådløs telefon er imidlertid ikke så elegant som dette hodesettet. Alt er gjennomført ned til minste detalj. Selv laderen til enheten er liten og elegant, designet i beste B&O stil. Elegant ja, men ikke så praktisk - det er nemlig litt klønete å få Jx10 til å sitte i laderen.

Jx10 fungerer veldig bra. Hodesettet har en opplyst batteritid på 6 timer og hele 200 timer i standby. Og det virker som det holder i praksis. I tillegg har det veldig god lydkvalitet både tilknyttet fasttelefon og mobil. Enkelte ganger er lyden imidlertid litt fjern i mottakers ende. I likhet med andre gode enheter av denne typen er den laget slik at den fjerner noe av støyen som alltid er i et lokale eller ute. Det gjør til gjengjeld at stemmer kan høres litt boksaktig ut.

Jx10 er hovedsaklig et ekstremt vellykket hodesett. Det fås uten hub til rundt 1000 kroner. Med hub er prisen hele 1870 kroner. I begge tilfeller er dette mange penger. Men kvalitet koster, og det får du med Jx10!

Fakta
  • God lydkvalitet

  • Gjennomført kvalitet

  • Veldig brukervennlig

  • Dyrt

  • Dårlig design på lader

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Trådløs harddisk til iPhone

Trådløs harddisk til iPhone

Når iPad-en eller iPhone-en for alvor blir tatt i bruk som mediespiller, kan det fort bli knapt med lagringskapasitet.

Les mer

Philips SPD5115cc

Philips SPD5115cc

Den eksterne harddisken fra Philips leverer en brukervennlig opplevelse helt uten problemer. Og du får litt ekstra for pengene i form av ledninger og et bra backup-program.

Les mer

Litt tung dansepartner

Litt tung dansepartner

Det er ingenting å utsette på designen til dette musikkanlegget hvis du har sansen for Philips’ velkjente formspråk med glassfronter og bakgrunnsbelysning. Tanken er å tilby trådløs musikk til brukere som ikke er vant med slikt.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer