Cookies- og Brukervilkår


Linksys Kiss 1600

Kiss 1600 er en fiks og funksjonell mediestreamer.

Sett til:

2.550,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Den fikse lille mediestreameren fra Linksys kan spille mediefilene fra husstandens øvrige maskiner direkte på tv-en, og den gjør det bra! Du kan koble den på nettverket trådløst eller med ledning. Kiss 1600 støtter dessuten et hav av ulike formater, har massevis av tv-utganger, og som prikken over i-en kan den forbedre kvaliteten på gamle dvd-filmer.

Mediestreameren er herlig brukervennlig, og du trenger ikke å være et teknisk geni for å få glede av den. Du kobler den bare til tv-en og følger monteringsguiden. Få minutter etter kjører den. Når du skal spille mediefiler fra en pc på nettverket, må du installere et lite enkelt program (på maskinen) der du gir mediestreameren adgang til de forskjellige mappene som filene ligger i. En ekstra snedig funksjon i den forbindelsen er at mediestreameren også kan spille filer fra en nettverksharddisk (en såkalt NAS), og du har også mulighet for å koble mp3-spiller, ekstern harddisk, minnepinner, etc. til Linksys Kiss 1600 direkte via USB.

Kiss 1600 fungerer også ypperlig som dvd-spiller, og den kan oppskalere bildet fra gamle dvd-filmer slik at oppløsningen blir synlig bedre. Å få glede av denne funksjonen krever selvfølgelig at du har en tv som kan vise den høye HD-oppløsningen (720p eller 1080i).

Det verste er firmware (streamerens innebygde program) - den kan være temmelig irriterende. Vi oppleve f.eks. at testeksemplaret ikke ville slå seg på etter å ha stått på standby i noen timer. Det virket også som den hadde problemer med å finne ut hvilken tv-utgang vi brukte, og det resulterte i at HDMI-tilkoblingen bare viste en grønn skjerm inntil vi trakk ut strømledningen og satte den i stikkontakten igjen. Vi er imidlertid ikke så beymret hva firmware angår, for den er rimelig enkel å oppdatere. For øvrig vet vi av erfaring at Kiss-produkter blir bedre med tiden, for det kommer nye og bedre oppdateringer hele tiden.

Fakta

Linksys Kiss 1600

Tv-utganger: HDMI 1,2, SCART, komposit, S-video, komponent
Lyd-utganger: Analog stereo, optisk, coaxial, S/PDIF
Tilkoblinger: USB, nettverk, trådløst nettverk
Mål: 23 cm bred, 34,5 cm lang, 5,5 cm høy
Vekt: 2,2 kg

Støtter følgende formater:
Video: DVD, Windows Media 9 HD, Windows Media 9, H.264/AVC, MPEG, MPEG-2, MPEG-4, DivX 3.11, DivX 4, DivX 5, Nero Digital, XviD. Lyd: Lyd-CD, WMA, WMA9, WMA9-Pro3, MP3, MPEG, MPEG-2, AAC-LC, WAVE, Ogg Vorbis. Bilder: JPEG, PNG, BMP, GIF

  • Veldig brukervennlig

  • Støtter mange formater

  • Trådløst nettverk

  • Oppskalerer dvd-er til HD

  • Litt ustabil firmware

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Et utmerket kamera

Et utmerket kamera

Canon PowerShot G12 er for entusiaster som ønsker seg et kompakt og fenomenalt kamera.

Les mer

Acer Aspire E360

Acer Aspire E360

Aspire E360 er et godt alternativ når du skal ha en billig pc. Den har mange gode funksjoner, og det vi hadde mest å utsette på var skjermkortet.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer