Cookies- og Brukervilkår


Logitech Optical Gaming Mouse G400

Logitech har i flere år holdt seg til samme type design på en lang rekke mus primært rettet mot pc-spillere – også kjent som “gamere”.

Sett til:

314,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Logitech Optical Gaming Mouse G400 er ikke noe unntak. Dette er en mus med en fin bue som passer godt i høyrehånda, uansett om man har store eller små hender. Den er heller ikke full av ubegripelige knapper. De to knappene ved tommelfingeren brukes stort sett til å klikke fram og tilbake på nettsider, mens de tre knappene som omkranser rullehjulet brukes til å heve, senke eller nullstille musas følsomhet. Alle knappene kan selvfølgelig programmeres til akkurat de funksjonene du har behov for.
Musa har dessverre ikke noe innebygd minne. Logitechs programvare må derfor være installert på den pc-en musa er knyttet til, hvis ikke får du ikke tilgang på de avanserte funksjonene. Programmet har fått en grafisk overhaling i forbindelse med Logitech Optical Gaming Mouse G400, og er behagelig og oversiktlig i bruk, uansett om du skal justere musas følsomhet eller gjøre justeringer i forhold til kommunikasjon mellom mus og pc. Innstillinger, knappefunksjoner og makroer kan lagres i forskjellige profiler så du er aldri mer enn et klikk unna å omstille musa fra spill til andre oppgaver, f.eks. bildebehandling.
Når det gjelder teknologien, snakker vi om en optisk mus. Disse benytter dioder og ikke lasere for å registrere museunderlaget. Dette utgjør en forskjell for gamere, men for folk flest vil ikke dette være noe tema. Selv om følsomheten på 3600 dpi er svakere enn for en del andre gamer-mus, er det mer enn bra nok for folk flest.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

• Oppløsning: 3.600 dpi
• Rapporteringsfrekvens: 1000/s
• Vekt: 133 gram
• Knapper: 8

  • God presisjon

  • Solid

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

18 gratis verktøy til Windows

18 gratis verktøy til Windows

I blad nummer 17/2010 viser vi hvordan du bruker en lang rekke fantastiske verktøy fra Microsoft. Her har vi samlet alle lenkene til dem.

Les mer

Billig ruter med flott rekkevidde

Billig ruter med flott rekkevidde

Denne Edimax-ruteren er liten og ganske diskré med små statuslamper oppå, men de to store antennene sørger for at den er ganske synlig likevel.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer