Cookies- og Brukervilkår


MacBook 13 inch Black

Den svarte Macbook er en veldig lekker bærbar som også kan kjøre Windows.

Sett til:

11.556,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

De helt nye bærbare Mac-maskinene med Intel-prosessorer gjør det mulig å installere Windows. Du kan til og med installere Windows Vista.

Vi har prøvd det på den største av de bærbare som henvender seg til privat bruk: MacBook. Det er en svart sak med en veldig flott og lekker overflate, og det er i det hele tatt et produkt som oser av kvalitet i design og funksjon.

Tastaturet er veldig bra. Tastene har litt avstand til hverandre, og det krever tilvenning. Ellers legger du merke til den store pekeplaten og bare én museknapp. Du kan stille inn musen til å fungere som om den har to knapper og dermed gjøre det mulig å høyreklikke. Det gjør du blant annet ved å installere programvare som du finner på nettet. Under Apples eget operativsystem kan du høyreklikke ved å trykke med to fingre på pekeplaten samtidig, men denne gode funksjonen fant vi dessverre ikke under Windows.

Bortsett fra det er alt bra. Alt i maskinen fungerer optimalt, og du oppdager ikke at du sitter på en Mac. Det hele kjører som på en bærbar Windows-pc.

Den lille maskinen er ganske rask og kan til og med kjøre 3D-spill hvis du ikke aktiverer altfor mange detaljer. Prisen er heller ikke så skremmende. 11 556 kroner for en 2,16 GHz core 2 duo bærbar er ikke voldsomt dyrt, men heller ikke billig. Du kan tross alt få billigere bærbare Windows-maskiner. Når du kjøper Apple-produkter, betaler du imidlertid ekstra for flott finish og god kvalitet.

Hvis du ønsker deg en bærbar Mac og vil kjøre Windows, er de nye bærbare Mac-maskinene absolutt en god investering. Den vi testet, er den dyreste modellen i serien. Kan du nøye deg med en 2,0 GHz prosessor og litt mindre harddisk, kan du få en hvit modell i samme størrelse og design for 8000 kroner. Det er uten tvil et bedre kjøp enn den vi testet.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Et utmerket kamera

Et utmerket kamera

Canon PowerShot G12 er for entusiaster som ønsker seg et kompakt og fenomenalt kamera.

Les mer

Acer Aspire E360

Acer Aspire E360

Aspire E360 er et godt alternativ når du skal ha en billig pc. Den har mange gode funksjoner, og det vi hadde mest å utsette på var skjermkortet.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer