Cookies- og Brukervilkår


MatchWare ScreenCorder 5

MatchWare ScreenCorder 5 er et godt og enkelt presentasjonsverktøy for en nybegynner. En avansert bruker vil savne flere muligheter.

Sett til:

2.249,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Med ScreenCorder 5 er det veldig enkelt å oppta det som skjer på skjermen og lage flotte aktive presentasjoner og instruksjonsvideoer til undervisning. Kjempebra verktøy for en nybegynner, men hvis du har forstand på videoredigering eller hjemmesidedesign med Flash, kommer du fort til å savne flere muligheter.

ScreenCorder 5 kan hovedsaklig deles inn i tre faser. Først velger du hvilket utsnitt av skjermen opptaket skal foregå. Deretter tar du opp, og til slutt "redigerer" du opptakene, finpusser og eksporterer til en ferdig film. De to første fasene går enkelt og greit. Når du har valgt utsnittet på skjermen og trykket på den røde knappen for opptak, er du i gang med å filme. Du kan legge på stemme mens du opptar ved å bruke hodesettet som følger med, men du har også mulighet for å vente med talen til den tredje og siste fasen.

Når opptakene er i boks, blir det for alvor gøy. Du kan tilføye animerte snakkebobler, ulike effekter og til og med en quiz der du stiller spørsmål til publikum. Det fungerer veldig bra, men med alle disse gøyale mulighetene er det temmelig irriterende at grensesnittet er så enkelt. Det mangler en visuell tidslinje, for all redigering foregår ved at du spoler fram og tilbake i opptakene og setter inn effektene og detaljene direkte på filmen. Du er altså tvunget til å spole fram og tilbake hele tiden for å finjustere. Det er heller ikke mulig å klippe opptakene i mindre deler og endre rekkefølgen på dem, bare hvis du oppretter flere forskjellige prosjekter.

ScreenCorder 5 kan lagre den ferdige filmen i fire ulike formater - WMV og AVI, som er normale videoformater, og SWF og FLV, som begge er Flash-formater beregnet til hjemmesider. Du har dessuten mulighet for å lage små enkle hjemmesider - en liten ekstraservice.

Fakta

MatchWare ScreenCorder 5

  • Ekstremt brukervennlig

  • Quiz-funksjon

  • Hodesett følger med

  • For enkelt grensesnitt

  • Dyrt

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Trådløs harddisk til iPhone

Trådløs harddisk til iPhone

Når iPad-en eller iPhone-en for alvor blir tatt i bruk som mediespiller, kan det fort bli knapt med lagringskapasitet.

Les mer

Philips SPD5115cc

Philips SPD5115cc

Den eksterne harddisken fra Philips leverer en brukervennlig opplevelse helt uten problemer. Og du får litt ekstra for pengene i form av ledninger og et bra backup-program.

Les mer

HP iPAQ 214 Enterprise Handheld

HP iPAQ 214 Enterprise Handheld

En stor og skarp skjerm og god forbindelse til trådløse nettverk. Operativsystemet og programmene kjører fint og flytende.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer