Cookies- og Brukervilkår


Medal of Honour Airborne

Som fallskjermssoldat i Medal of Honour Airborne lander du i kaotisk ildkamp. Spillet byr på flotte grafiske detaljer og kan absolutt anbefales til skyteglade spillere.

Sett til:

340,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Medal of Honor Airborne er det femte pc-spillet i serien Medal of Honor. Det skiller seg ut fra forgjengerne ved at du som hovedperson er med i fallskjermstroppene - derav tilnavnet airborne, luftbåren. Hver av de fem misjonene i spillet begynner med at du som alliert i 2. verdenskrig blir sluppet ned over tyskbesatte områder. Du kontrollerer fallsksjermen selv, slik at du kan styre den mot de, forholdsvis, sikre områdene. I de 20 sekundene du er i luften, kan du nyte et imponerende kampskue under deg. Det er til gjengjeld også siste sjanse du har for å nyte utsikten, for umiddelbart etter landing befinner du og medsoldatene dine seg i et virvar av fientlig ild, kamprop og eksplosjoner.

Hver misjon har en serie klare mål som du og kompaniet ditt må gjennomføre. Det er selve kampen på jorden som er utfordringen. Til tross for navnet foregår nemlig bare en liten del av spillet i øvre luftlag.

Medal of Honour er et actionspill med stort ”A”. Men action betyr ikke blindt bang-bang-drama uten sans for detaljer. Hvis du et øyeblikk ikke trenger å bekymre deg for å bli angrepet bakfra, kan du faktisk nyte utrolige grafiske detaljer. For eksempel kan du se brennende fly styrte i bakgrunnen samtidig som du er i intens ildkamp med en flokk tyske soldater. Og du kan se gamle skuddhull i de murene du søker sikkerhet bak.

Spillet er en sikker hit blant fans av skytespill og historieinteresserte som ønsker å få en fornemmelse av hvordan kampene kan ha vært for menige fallskjermssoldater.

Fakta
  • Masse flotte detaljer

  • Intens action

  • Original idé

  • Historisk nøyaktighet

  • Ikke særlig luftbårent

Spillets hjemmeside

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Buffalo MiniStation HD-PS250U2

Buffalo MiniStation HD-PS250U2

Buffalos lille harddisk sørger for at filene kommer sikkert fram.

Les mer

Linksys NAS200

Linksys NAS200

Med tanke på prisen er NAS200 en utmerket løsning som nettverkslager, men vi er langt ifra imponert over hastigheten og støynivået.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer