Cookies- og Brukervilkår


Microsoft SideWinder X4

Spilltastaturet SideWinder X4 virker solid nok til å tåle litt juling fra frusterte spillere – enten de er midt i en heftig skuddveksling eller det er slaget ved Waterloo som ikke går helt etter planen.

Sett til:

289,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Hvis du sitter og hamrer med nevene i tastaturet, burde det heller ikke være noe stort problem – så lenge du ikke treffer flere enn 26 taster på en gang, kan tastaturet registrere alle tastetrykkene samtidig.

Teknologien heter Anti Ghosting og har etter hvert blitt standard i spilltastaturer. Raske dataspillere havner ofte i situasjoner hvor de må trykke ned flere enn et par taster av gangen, og det kan fort bli for mye for et vanlig kontortastatur. Det er i hvert fall teorien. I virkeligheten kan nok de fleste klare seg bra uten denne funksjonen.

X4 er også utstyrt med en såkalt makrofunksjon, så du kan legge en rekke forskjellige tastetrykk på én tast. Det har seks egne makrotaster. Du kan lagre makroer i tre forskjellige grupper, og hoppe mellom dem ved å trykke på en egen tast.

Det letteste er å ta opp makroer mens du spiller, eller bruker datamaskinen på vanlig måte. Hvis du må gå via makroprogrammet, kan det fort bli mye mer komplisert.

Alt i alt er dette et brukbart spilltastatur, men det er ikke helt i eliteklassen. Innstillingsmulighetene når det gjelder makroer, for eksempel, er litt for begrenset. Det har gått omtrent et år siden Microsoft lanserte forgjengeren X6.
Den koster omtrent dobbelt så mye som X4, men den har flere makrotaster og et avtagbart numerisk tastatur. Alt i alt virker den som et mye bedre kjøp.

Fakta

• Tilkobling: USB
• Makrotaster: 6 x 3 stk

  • Anti Ghosting

  • Makroopptak

  • Solid

  • Billig

  • Mangelfull programvare

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
HP Pavilion dv9266ea

HP Pavilion dv9266ea

HPs bærbare pc er et glimrende og godt alternativ til hjemmemaskinen.

Les mer

Evga e-geforce 8800 GTX

Evga e-geforce 8800 GTX

Lynraskt grafikkort til spillere.

Les mer

Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer