Cookies- og Brukervilkår


MotoGP '07

MotoGP '07 krever to ting: En monsterstor pc og en god porsjon tålmodighet. Har du begge deler, er det et fantastisk motorsykkelspill.

Sett til:

325,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

MotoGP er motorsykkelverdenens svar på Formel 1-mesterskapet, og her gjelder det å holde tungen rett i munnen når du vrir maks på gasshåndtaket. 07-utgaven av MotoGP er omtrent like vanskelig å komme i gang med som tidligere utgaver, men så fort du får føling med de ekstremt raske og sprelske motorsyklene, er det vanskelig å stoppe igjen.

I begynnelsen er spillet ytterst frustrerende. Styringen av motorsyklene er seilende og når de først begynner å slingre, er de vanskelig å rette opp igjen. Vi anbefaler en veldig god joypad - det er nemlig nærmest umulig å styre syklene med tastaturet. Det er imidlertid ikke nok å bare temme motorsyklene, for uten et inngående kjennskap til banene, havner du utenfor banen i hver sving. Det gjelder å kjenne hver kurve på banen og vite hvor og når du kan la det stå til (ideallinjene). MotoGP '07 krever tålmodighet og trening, til gjengjeld er det en fantastisk følelse første gang du kommer over målstreken som nummer 1 - veldig fengende i lengden!

Når du starter spillet, kan du bl.a. du velge mellom å kjøre et raskt race, et mesterskap og den mest interessante begivenheten - en hel sesong. Går du for en hel sesong, har du muligheten for å trene litt, men treningsdelen er omtrent ubrukelig og faktisk enda vanskeligere enn å bare starte med å kjøre løp. Du kan også selv prege kjøreren og utseende på motorsykkelen, men denne funksjonen er så primitivt utført at du gir opp fort og nøyer deg med den forinnstilte designen. Spillet har også en nettdel der du kan kjøre race mot andre spillere på Internett, og den fungerer VELDIG bra.

Grafikken er helt avhengig av maskinen og grafikkortet. Produsenten anbefaler, som et minimum, et ATI 9800-kort (eller tilsvarende). Det er et relativt stort og dyrt kort, men har du en monstermaskin, er grafikken formidabel. Kjørerne, motorsyklene og omgivelsene er suverent gjengitt; det er nesten som å være der selv. Er du vanlig pc-bruker med en mer beskjeden pc, er du tvunget til å sette detaljnivået ned på minimum, og da blir den grafiske opplevelsen selvsagt mye kjedeligere.

Fakta
  • Suveren grafikk

  • Forrykende fysiske rammer

  • Veldig fengende

  • Vanskelig å komme i gang med

  • Veldig ressurskrevende

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

HP Pavilion dv9266ea

HP Pavilion dv9266ea

HPs bærbare pc er et glimrende og godt alternativ til hjemmemaskinen.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer