Cookies- og Brukervilkår


Mozilla Thunderbird 5.0

Thunderbird 5.0 er den siste versjonen av Mozillas epostprogram. Mozilla står også bak den velkjente nettleseren Firefox, og de fleste av fordelene ved Firefox finner du også i Thunderbird.

Sett til:

0,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Det gjelder ikke minst alle mulighetene for å tilpasse programmet – både med hensyn til utseendet og funksjonene. Akkurat som i Firefox kan du laste ned mange forskjellige utvidelser som kan legge nye funksjoner til Thunderbird. Det kan være praktisk hvis det er noe du savner.

Epostprogrammet er lett å installere og sette opp. Du blir ledet trygt gjennom installasjonen, og det eneste som tar litt tid, er å laste ned den gamle eposten fra andre kontoer. Når det er gjort, fungerer alt flott i Thunderbird. Det er lett å få oversikt over posten i innboksen, og programmet har en god søkefunksjon som gjør det lett å finne fram til gamle meldinger. Thunderbird indekserer all eposten din, så søkene foregår like raskt som når du søker på Google. Faneblader har blitt uunnværlige i nettlesere, og med Thunderbird får du også faner i epostprogrammet. Fanene kan brukes til å åpne flere meldinger eller mapper samtidig, og i tillegg vises søkeresultater i en ny fane – så det er lett å bytte mellom søkeresultatet og de andre epostene dine. Du kan også åpne den samme mappen i flere faner. Fordelen med det er at du kan velge forskjellige visninger av mappen. På den ene fanen kan du f.eks. velge bare å se uleste meldinger, mens du på den andre kan velge bare å se de jobbrelaterte meldingene.

I det hele tatt burde det være mange muligheter for å få en oversiktlig innboks. Du kan også gi eposten din forskjellige etiketter, alt etter hvilken funksjon den har. Programmet har fem ferdigdefinerte etiketter, men du kan også lage dine egne etiketter som passer til akkurat dine eposter. Thunderbird inneholder i det hele tatt veldig mange smarte funksjoner. Med ett klikk på navnet kan du f.eks. legge til en avsender av en melding i adresseboka.

> Last ned Thunderbird

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

• Operativsystem:
Windows, Mac & Linux
• Språk: Norsk
• Stavekontroll: Norsk

  • Enkelt oppsett

  • Mange utvidelser

  • Mange faner

  • God søkefunksjon

  • Lett å legge til kontakter

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Buffalo MiniStation HD-PS250U2

Buffalo MiniStation HD-PS250U2

Buffalos lille harddisk sørger for at filene kommer sikkert fram.

Les mer

Linksys NAS200

Linksys NAS200

Med tanke på prisen er NAS200 en utmerket løsning som nettverkslager, men vi er langt ifra imponert over hastigheten og støynivået.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer