Cookies- og Brukervilkår


MSI D310 Pocket DVB TV

Hvis du bare må ha digital-tv tilgjengelig overalt, er MSI D310 perfekt.

Sett til:

1.500,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Hvis du har behov for et digitalt tv-apparat som fårr plass i lomma, er MSI D310 et innlysende valg. For, som produsenten skriver på pakken, apparatet er det første i sitt slag i verden.

Lommefjernsynet er forsynt med 4,2-tommer lcd-skjerm med bredformat. Men ikke bredere enn at hele herligheten får plass i lomma og kan tas med overalt, slik at du ikke trenger å gå glipp av yndlingsserien eller sportsrevyen. Den lille tv-en er forholdsvis enkel å bruke: Tre knapper og en joystick. Det ville imidlertid vært enda lettere hvis menyene på skjermen var identisk med ikonene på knappene.

Vi har testet flere DVB-mottakere, og hver gang har konklusjonen vært at XXX billedkvaliteten er superb - hvis vel at mærke signalet er i orden. For det er langt sværere at trække et brugbart signal hjem, end vi er vant til fra de gammeldags analoge modtagere. Selv med en tagantenne.

MSI's lomme-tv er en behagelig undtagelse. Også i tæt bebygget område er det muligt at få et godt billede på skærmen, når man bruger den medfølgende eksterne antenne. Den skal bare højt nok op. Den indbyggede antenne gav på intet tidspunkt billede på skærmen. Batterilevetiden er bedre end forventet. Afhængigt af styrken på baggrundbelysningen kan D310 levere underholdning i tre-fire timer, før den skal lades op.

Ud over at modtage digital-tv kan D310 spille video- og musikfiler fra SD eller MMC-kort. Desværre er apparatet kræsent med formaterne, så videofiler skal først konverteres til den helt rigtige variant af MP4, før du kan tage film med i lommen. D310 indeholder også to spil, som bedst forbigås i stilhed. I det hele taget skal du kun købe D310 for det, som den er bedst til, nemlig digital-tv. Men det gør den til gengæld også glimrende.

Fakta

MSI D310 Pocket DVB TV

  • Flot billedkvalitet

  • Bedste DVB-modtagelse hidtil

  • Kompakt

  • Kræsen med videoformater

  • Svært at læse undertekster

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
HP Pavilion dv9266ea

HP Pavilion dv9266ea

HPs bærbare pc er et glimrende og godt alternativ til hjemmemaskinen.

Les mer

Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

Evga e-geforce 8800 GTX

Evga e-geforce 8800 GTX

Lynraskt grafikkort til spillere.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer