Cookies- og Brukervilkår


Mufin Music Finder

En ny og spennende måte å leke med musikksamlingen på - og inntil videre er det gratis.

Sett til:

kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Med intelligente søk finner Mufin Music Finder sanger som minner om hverandre. Inntil videre er programmet gratis og kan lastes ned på produsentens hjemmeside. Selv om tjenesten har en del barnesykdommer, oppfører seg litt merkelig og går ned i ny og ne, er vi veldig imponert!

De fleste musikkbiblioteker kan søke etter sanger og lage spillelister ut ifra forskjellige kriterier som f.eks. rock, pop, klassisk, etc. Inntil videre er imidlertid Mufin Music Finder det eneste i sitt slag som analyserer sangene og setter sammen spillelistene ut ifra egne kriterier.

Et godt eksempel er f.eks. "Walking in Memphis". Sangen er en rolig og tilbakelent poprock-sang med en snert av pompøsitet som begynner med et pianostykke. Marker sangen og klikk deretter på Find similar tracks-knappen, og fem sekunder etter har Mufin Music Finder satt sammen en spilleliste med sanger (på harddisken) som også er rolig, tilbakelent og halvpompøs. I akkurat dette eksempelet begynte de fleste av søkeresultatene faktisk også med et pianostykke.

Det fungerer som regel veldig bra, men innimellom lager programmet en spilleliste som er helt i hytt og pine, og det er veldig vanskelig å se sammenhengen mellom sangene. Problemet er selvfølgelig ikke større enn at du selv kan rette opp på spillelisten og fjerne de sangene som ikke passer inn.

Programmet virker litt uferdig. Du kan f.eks. ikke bruke snarveiene til mediespiller på tastaturet, og hvis du går inn i oppsetningen stopper musikken med å spille. I tillegg gikk programmet ned hvis vi klikket for fort mellem sangene (altså stresset programmet). Til gjengjeld er det gratis og når Magix, som er produsenten bak Mufin Music Finder, får styr på detaljene, blir det helt garantert en suksess. Magix lover for øvrig også at det i de kommende utgavene av programmet, vil bli mulig å foreta søk på bestemte instrumenter, mannlige og kvinnelige sangere. Når den tid kommer, vil Mufin Music Finder koste ca. 150 kroner. Vi venter spent!

Fakta
  • Intelligente søk

  • Gratis inntil videre

  • Enkelt å bruke

  • Støtter alle lydformater

  • Ikke ferdig utviklet

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Linksys NAS200

Linksys NAS200

Med tanke på prisen er NAS200 en utmerket løsning som nettverkslager, men vi er langt ifra imponert over hastigheten og støynivået.

Les mer

Sony Ericsson S500i

Sony Ericsson S500i

S500i er en flott mobil med masse personlighet, men den mangler fysisk kvalitet.

Les mer

Solid mobil med bra kamera

Solid mobil med bra kamera

C-en i modellnavnet til mobiltelefonen står for Cyber-shot, for her er det kameraet som står i fokus. Telefonen har en bildeoppløsning på fem megapiksler. Men det er først og fremst den komplette pakka med Xenon-blitz og programvaren som følger med, som gjør Sony Ericsson C901 til en fremragende kameratelefon.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer