Cookies- og Brukervilkår


Norton Internet Security 2008

Brukervennlig, effektiv og diskré beskyttelse av maskinen. Prisen tatt i betraktning burde Norton imidlertid tillate at du installerer programmet på alle datamaskinene i hjemmet.

Sett til:

699,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Det beste ved Nortons 2008-utgave av Internet Security er at den er diskré. I motsetning til mange andre sikkerhetsprogrammer der du hele tiden må ta stilling til hvilke programmer som kan gå på Internett, oppdateringer av antivirusdelen og langsomme skanninger av harddisken, merker du stort sett ikke noe til denne altomfattende helautomatiske sikkerhetspakken. Den sørger selv for å beskytte maskinen optimalt.

Identity Safe er en av de nye og veldig bra funksjonene som sørger for at personlige opplysninger ikke faller i feil hender (identitetstyveri). Det fungerer på den måten at du utfyller personlige opplysninger (navn, adresse, e-post, og til og med kredittkortopplysninger) i Norton, som lagrer og krypterer dataene og dermed automatisk kan fylle ut skjema på hjemmesider når det er nødvendig. På den måten er du også beskyttet mot spyware som registrerer det du skriver på tastaturet (keyloggers).

For å teste effektiviteten utsatte vi sikkerhetspakken for virus og spyware, og disse ble oppdaget og fjernet umiddelbart. Det eneste (evinnelige) problemet vi opplevde, var at antiphising-filteret erklærte åpenlyse svindelhjemmesider for sikre. Til gjengjeld fungerer både antiphising-filteret og Identity Safe-funksjonen, som noe helt nytt, også med nettleseren FireFox.

Brukervennligheten er som vanlig på topp. Alle kan bruke Norton Internet Security 2008 - uansett IT-kunnskaper. Det eneste du egentlig trenger å gjøre, er å holde øye med det store ikonet øverst til venstre i programmets hovedmeny. Det forteller om datamaskinen er sikker eller ikke. Og hvis det er problemer, får du hjelp til å løse dem ved å følge en lettforståelig guide. Programmet finnes på norsk og virker både med Windows XP og Vista. Den eneste anken er at du bare kan installere det på én pc. Andre store sikkerhetspakker kan installeres på opptil tre maskiner, og Norton burde uten tvil gi de samme mulighetene - spesielt med tanke på prisen.

Fakta
  • Beskytter personlige opplysninger

  • Effektiv beskyttelse

  • Finnes i norsk utgave

  • Veldig brukervennlig

  • Misvisende antiphising

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Gratisprogrammer fra Google

Gratisprogrammer fra Google

Heftet Gratisprogrammer fra Google gir deg en grundig veiledning til Googles programmer.

Les mer

Zepto Znote 3215W

Zepto Znote 3215W

En bra bærbar til en rimelig pris, og som også byr på litt tekniske overraskelser.

Les mer

Canon DC50

Canon DC50

Brukervennlig og massevis av fikse funksjoner, men prisen er for høy.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer