Cookies- og Brukervilkår


Olivetti ANY_WAY Photo Wireless

Moteriktig flerbruksmaskin i høy kvalitet for deg som tør å skille deg ut.

Sett til:

1.500,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Med sin svarte finish, særegne design og et navn som ANY_WAY, smaker Olivettis nye skriver av hektisk storbyliv og selvfølgelig databruk. Uttrykket "any way" går igjen som et fast låneord på de fleste språk. Et likeglad "ja, og hva så?".

ANY_WAY Photo Wireless er som skapt for å stå på en kommode i gangen. Den bærbare maskinen kan du plassere hvor du vil. Deretter er det bare å skrive ut og skanne så mye du lyster, siden alt, selvfølgelig, skjer trådløst. Og hvis du bare skal skrive ut bilder eller kopiere et par dokumenter, trenger du ikke engang å ta datamaskinen ut av vesken. Flerbruksmaskinen er selvfølgelig utstyrt med kortlesere for vanlige korttyper, og hvilke bilder som skal skrives ut velger du på en liten lcd-skjerm.

Men før alt blir like lettvint som beskrevet over, må apparatene lære hverandre å kjenne (og her kommer litt datainnsikt godt med). Det er ennå en stund til det er enkelt og greit å sette opp trådløse nettverk. Og installasjonsprogramvaren er langt fra så behjelpelig som den burde være.

Olivetti ANY_WAY er absolutt et hyggelig bekjentskap. Skanneren kan jobbe i opptil 1200 x 1200 punkter per tomme. Vel å merke i ekte optisk oppløsning og med 48-bits fargedybde. Men det er ofte mer enn nok med mindre. En A4-side i høyeste oppløsning og full fargedybde fyller nærmere en gigabyte! Et 10 x 15 centimeters fargebilde i høyeste oppløsning blir skrevet ut på litt over to minutter. Det er utmerket, men ikke revolusjonerende.

I dag får du flerbruksmaskiner for en slikk og ingenting. Det gjelder imidlertid ikke for denne maskinen. Støtte for Bluetooth og trådløst nett er attraktivt, og et godt argument for å betale femten hundre kroner. Hvis du kan klare deg med tradisjonell kabeltilkobling, finnes imidlertid ANY_WAY i en versjon uten trådløse finesser til cirka halve prisen.

Fakta

Olivetti ANY_WAY Photo Wireless

  • Snerten design

  • Både WiFi og Bluetooth

  • Rask skanner

  • Høy oppløsning

  • Klossete programvare

Produsentens hjemmeside

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Blancco File Shredder

Blancco File Shredder

File Shredder er et gjennomtenkt program som sletter filene dine fullstendig.

Les mer

Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer