Cookies- og Brukervilkår


O&O Defrag 10 Professional Edition

O&O Defrag 10 leverer en mye grundigere defragmentering enn det innebygde defragmenteringsprogrammet i Windows, og forskjellen er merkbar.

Sett til:

375,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Bruker maskinen mer tid på å finne filene, og blir programmene og operativsystemet sløvere og sløvere? Da er det sannsynlig at harddisken trenger en defragmentering. Til det formålet gir det nye systemverktøyet fra O&O en god, effektiv og brukervennlig hjelp.

Defragmentering er en fysisk opprydding (må ikke forveksles med den typen opprydding du foretar for å få orden på bildene, musikken, dokumentene, etc.) der innholdet på harddisken omstruktureres slik at det ligger i en optimal rekkefølge. Effekten er at harddiskens lesehoder har lettere ved å finne og lese data, og dermed øker hastigheten på hele systemet.

Alle utgaver av Windows har et defragmenteringsprogram som grunnleggende kan foreta denne typen opprydding, men O&O Defrag 10 går mye grundigere til verks, og forskjellen kan virkelig merkes. Da Windows innebygde defragmenteringsprogram erklærte harddisken for fin, konstaterte O&O Defrag 10 at den fortsatt var 18 prosent fragmentert.

Det beste er funksjonen OneButtonDefrag der du bare trenger å ta stilling til hvordan og når programmet skal kjøre oppryddinger én gang - det kan f.eks. rydde opp når pauseskjermen slår seg på. Du kan selvsagt også bare velge automatisk defragmentering, og deretter holder O&O Defrag øye med harddiskene og sørger for at det løpende er orden på sakene.

Skeptikere vil mene at defragmentering ikke har en særlig stor effekt og slett ikke på nye raske harddisker. Men i denne testen tok vi tiden på forskjellige programstarter før og etter defragmenteringen, og effekten var enorm. Oppstarten av programmet Cubase inklusiv et hav av sideprogrammer tok før defragmenteringen 1 minutt og 23 sekunder. Etter oppryddingen var oppstartstiden redusert til bare 24 sekunder, og det synes vi er effektivt!

Fakta

O&O Defrag 10 Professional Edition

  • Kan defragmentere løpende

  • Enkelt grensesnitt

  • Effektiv defragmentering

  • Rimelig pris

  • Finnes ikke på norsk

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Trådløs harddisk til iPhone

Trådløs harddisk til iPhone

Når iPad-en eller iPhone-en for alvor blir tatt i bruk som mediespiller, kan det fort bli knapt med lagringskapasitet.

Les mer

Philips SPD5115cc

Philips SPD5115cc

Den eksterne harddisken fra Philips leverer en brukervennlig opplevelse helt uten problemer. Og du får litt ekstra for pengene i form av ledninger og et bra backup-program.

Les mer

Litt tung dansepartner

Litt tung dansepartner

Det er ingenting å utsette på designen til dette musikkanlegget hvis du har sansen for Philips’ velkjente formspråk med glassfronter og bakgrunnsbelysning. Tanken er å tilby trådløs musikk til brukere som ikke er vant med slikt.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer