Cookies- og Brukervilkår


O&O DiskImage 2 Professional Edition

Et bra og brukervennlig program med muligheter, men mangler tidsstyring.

Sett til:

399,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Med O&O DiskImage 2 kan du enkelt og greit sikkerhetskopiere alle de uerstattelige filene, programmene og operativsystemet slik at du lett kan gjenopprette alt sammen igjen hvis uhellet skulle være ute. Programmet har massevis av gode og brukbare funksjoner. Du kan f.eks. kopiere minnepinner og eksterne harddisker, men til gjengjeld har du ikke mulighet for å stille inn når programmet skal kjøre, og det er temmelig irriterende i lengden.

O&O DiskImage 2 foretar image sikkerhetskopiering. Det vil si at programmet tar et "øyeblikksbilde" av harddisken og lagrer alle informasjonene i én og samme fil. Dermed har du alle dataene samlet på ett sted. Utover å lage komplette kopier av harddisken, kan programmet dessuten tilføye nye filer til en sikkerhetskopi som allerede eksisterer (dette kalles Incremental-backup) - lurt, for da slipper du å kjøre en hel sikkerhetskopiering hver gang. Et godt råd er at du lagrer sikkerhetskopier på en annen harddisk enn den du kopierer (ev. en ekstern harddisk).

O&O tenker over tingene, og det kommer til uttrykk ved at du bl.a. har muligheten til å åpne sikkerhetskopiene og hente ut enkelte filer uten at du trenger å gjenopprette hele innholdet. Denne teknikken kalles mounting. Så snart en sikkerhetskopi er mountet, kan du finne den med f.eks. Windows Utforsker, der den opptrer som enhver annen partisjon (harddisk eller cd/dvd-stasjon).

En annen fiks detalj er at O&O DiskImage 2 kan brenne sikkerhetskopiene på dvd. Hvis de tar mer plass enn det som kan ligge på en dvd, kan programmet dele opp kopiene i mindre biter og brenne dem på flere dvder.

Som regel ligger det mye data på en harddisk, og da er det bra at programmet jobber effektivt. Tid er imidlertid relativt, og selv om programmet er raskt, tok det likevel omtrent en halv time å kopiere 20 GB (inklusiv en kvalitetskontroll etterpå). Hvis du har 100 GB data, må du m.a.o. regne med at det tar over to en halv time. Akkurat derfor savner vi muligheten for å stille inn når programmet skal gå i gang.

Fakta
  • Oppstart cd

  • Mounting funksjon

  • Kan brenne på flere dvd-er

  • Finnes ikke på norsk

  • Ingen tidsstyring

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

Blancco File Shredder

Blancco File Shredder

File Shredder er et gjennomtenkt program som sletter filene dine fullstendig.

Les mer

Acer Aspire 9423WSMi

Acer Aspire 9423WSMi

Aspire 9423WSMi egner seg best til kontorbruk. Grafikkortet spenner ben for den samlede prestasjonen.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer