Cookies- og Brukervilkår


Palm Tungsten E2

Med E2 bekrefter Palm at de henger langt etter Microsoft på pda-markedet, og det kan bli en nærmest umulig utfordring å ta igjen det tapte.

Sett til:

2.100,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Den nyeste utgaven av Palms pda, kalt Tungsten E2, er sannsynligvis siste krampetrekning fra Palm, som har fått seriøs og hard konkurranse av Microsofts PocketPC med Windows Mobile.

Det er ingenting i veien med formen og kvaliteten på E2. Den er liten og lett, og virker ganske solid på tross av det spinkle utseendet. Den har også en pen design og er for øvrig svært stabil. Faktisk ville den ha vært helt glimrende hvis skjermen hadde vært tilstrekkelig stor. Palm tviholder på tegneplaten nederst på skjermen. Det koster dem altfor mye plass. Skjermen blir rett og slett altfor liten når man for eksempel vil se en film.

Det største problemet med Tungsten E2 er fundamentalt, men Palm klarer åpenbart ikke å se det selv: Programvaren er klønete, foreldet og ligner nærmest Windows 3.1. Selv om E2 inneholder alt av nyeste teknologi, virker ting foreldet når det blir plassert i en lite tiltalende brukerflate. Når E2 i tillegg mangler den direkte kompatibiliteten som Windows Mobile har med datamaskinen, er det vanskelig å finne noen grunn til å velge en Palm i stedet for en PocketPC.

Fakta
  • Liten og lett

  • God maskinvare

  • Lavt batteriforbruk

  • Foreldet programvare

  • For liten skjerm

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Philips SPD5115cc

Philips SPD5115cc

Den eksterne harddisken fra Philips leverer en brukervennlig opplevelse helt uten problemer. Og du får litt ekstra for pengene i form av ledninger og et bra backup-program.

Les mer

Litt tung dansepartner

Litt tung dansepartner

Det er ingenting å utsette på designen til dette musikkanlegget hvis du har sansen for Philips’ velkjente formspråk med glassfronter og bakgrunnsbelysning. Tanken er å tilby trådløs musikk til brukere som ikke er vant med slikt.

Les mer

Trådløs harddisk til iPhone

Trådløs harddisk til iPhone

Når iPad-en eller iPhone-en for alvor blir tatt i bruk som mediespiller, kan det fort bli knapt med lagringskapasitet.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer