Cookies- og Brukervilkår


Philips SPD5115cc

Den eksterne harddisken fra Philips leverer en brukervennlig opplevelse helt uten problemer. Og du får litt ekstra for pengene i form av ledninger og et bra backup-program.

Sett til:

1.200,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Philips SPD5115cc er klar til bruk rett fra esken. Kapasiteten er på 250 GB, og den kan kobles til pc (eller mac) med USB 2.0 eller Firewire. Det er dessuten et ekstra pluss at det følger med ledninger til begge koblingstypene. Fra fabrikkens side er harddisken forberedt slik at du verken trenger å partisjonere eller formatere den - du bare kobler den til pc-en, og den er klar til bruk.


SPD5115cc er ganske voldsom. Den er stor (22 cm lang, 14 cm høy og 5 cm bred) og tung som en murstein. Til gjengjeld er den deilig stille; du kan nesten ikke høre den selv om den jobber intenst med å kopiere.

Backup-programmet BackItUp fra Nero følger med. Programmet er ekstremt enkelt å bruke, og den innebygde guiden hjelper deg straks i gang med sikkerhetskopieringen. Programmet kan også foreta incremental-backup, en funksjon som bare kopierer de filene som er endret siden siste backup. På den måten slipper du å fylle opp harddisken med de samme data i flere ulike kopier.

Prismessig ligger SPD5115cc i midten av feltet for eksterne harddisker med samme kapasitet. Men her får du både to ulike ledninger og et bra backup-program med på kjøpet, og da er prisen faktisk litt bedre enn rimelig.

Fakta

Philips SPD5115cc

  • Støysvak

  • Ledninger følger med

  • Diskré design

  • Brukervennlig

  • Stor

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Bitdefender Internet Security v10

Bitdefender Internet Security v10

Bitdefender Internet Security v10 er en billig og effektiv sikkerhetspakke som kan installeres på to maskiner samtidig, og som gir gratis oppdateringer i to år.

Les mer

Litt tung dansepartner

Litt tung dansepartner

Det er ingenting å utsette på designen til dette musikkanlegget hvis du har sansen for Philips’ velkjente formspråk med glassfronter og bakgrunnsbelysning. Tanken er å tilby trådløs musikk til brukere som ikke er vant med slikt.

Les mer

Billig skriver  til nettverket

Billig skriver til nettverket

Prisen på multifunksjonsskrivere har sunket enormt. Det betyr at produsentene konkurrerer mer på hvor mange funksjoner de kan stappe inn i en skriver, og samtidig holde en ekstremt lav pris.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer