Cookies- og Brukervilkår


Plantronics Discovery 975

Det dingler en pussig gummiløkke fra den myke ørepluggen til dette headsettet Plantronics Discovery 975. Løkka hjelper med å holde hele dingsen fast i øret, så headsettet ikke henger og slenger når du beveger deg.

Sett til:

939,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Det følger med flere forskjellige øreplugger i eska, så størrelsen kan tilpasses individuelt. Med riktig plugg er det faktisk behagelig å ha dette headsettet sittende i øret.

Men det er spesielt lyden i Plantronics’ headsett som gjør seg best i øret. Stemmer er klare og tydelige. Under testen opplevde vi at folk i den andre enden rangerte lydkvaliteten som fremragende – også når det var en god del støy rundt headsettet. Plantronics bruker den såkalte AudioIQ2-teknologien til å redusere støy. Det betyr at en ekstra mikrofon i headsettet oppfanger støy og headsettet lager lydbølger som kompenserer for støyen.

Headsettet er også utstyrt med en egen stemme, som gjør oppmerksom på når lyden blir dempet, for eksempel, eller når man beveger seg utenfor rekkevidden av Blue­tooth-forbindelsen og holder på å miste kontakten med mobiltelefonen.

Utformingen av Discovery 975 er tradisjonell og forholdsvis diskré, men den mobile laderen som følger med, ser dessverre ut som en levning fra 70-tallet. Men på tross av tvilsom design kan det lille læretuiet levere strøm til ti timers ekstra mobilbruk – før du blir nødt til å finne fram den vanlige laderen igjen. Laderen bruker en Micro-USB-plugg, så den er framtidssikret i i henhold til den kommende standarden for mobiltelefoner.

Fakta

Både komfort og lydkvalitet er helt på topp, men Plantronics henger dessverre etter på designfronten.

  • God komfort

  • Topp lydkvalitet

  • Mobil lader

  • Micro-USB-lader

  • Liten volumkontroll

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Linksys NAS200

Linksys NAS200

Med tanke på prisen er NAS200 en utmerket løsning som nettverkslager, men vi er langt ifra imponert over hastigheten og støynivået.

Les mer

Sony Ericsson S500i

Sony Ericsson S500i

S500i er en flott mobil med masse personlighet, men den mangler fysisk kvalitet.

Les mer

God kjøling for varme lår

God kjøling for varme lår

Det kan bli en ganske het, men tvilsom fornøyelse å sitte med en 17-tommers bærbar pc på fanget når maskinen forsøker å kvitte seg med overskuddsvarmen.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer