Cookies- og Brukervilkår


Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Vi er vant til at dataspill først lanseres som en demo der man kan prøve et par baner eller funksjoner. En demo som koster penger, er imidlertid noe nytt. Og en demo av en demo kan virke litt absurd. Ikke desto mindre er det nettopp dette Electronic Arts har lansert i form av Spore Creature Creator, en femtikroners forsmak på det lenge ventede spillet Spore.

Spore er skapt av Will Wright, som også står bak ideen til The Sims og SimCity-spillene. I Spore skal man skape et vesen som først skal bli den dominerende arten på sin planet, og deretter galaksens ledende sivilisasjon. Det ambisiøse spillet er utsatt og lanseres en gang i 2009. Men mens du venter på selve spillet, kan du være kreativ og bygge dine egne vesener. Skapningene lagres som et png-bilde på knapt 25 kilo-byte som inneholder all informasjon om vesenet, slik at andre kan leke med det. Med et tastetrykk kan du eksportere en film av vesenet ditt til YouTube. Hvis du er usikker på om du vil gi femti kroner for en flik av et spill, kan du prøve en gratis begrenset versjon av Spore Creature Creator, som altså bare er en liten del av det ferdige spillet. Forvirret? Tenk ikke på det. Bygg heller morsomme vesener i demoen, som er blant det morsomste vi har prøvd siden barndommens første Lego.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Linksys NAS200

Linksys NAS200

Med tanke på prisen er NAS200 en utmerket løsning som nettverkslager, men vi er langt ifra imponert over hastigheten og støynivået.

Les mer

Sony Ericsson S500i

Sony Ericsson S500i

S500i er en flott mobil med masse personlighet, men den mangler fysisk kvalitet.

Les mer

Solid mobil med bra kamera

Solid mobil med bra kamera

C-en i modellnavnet til mobiltelefonen står for Cyber-shot, for her er det kameraet som står i fokus. Telefonen har en bildeoppløsning på fem megapiksler. Men det er først og fremst den komplette pakka med Xenon-blitz og programvaren som følger med, som gjør Sony Ericsson C901 til en fremragende kameratelefon.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer