Cookies- og Brukervilkår


Razer Krait High Precision Gaming Mouse

Razers billige mus forbedrer spillerens prestasjoner betraktelig og er uten tvil den beste spillemusen i denne prisklassen.

Sett til:

329,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

I starten kan det være litt vanskelig å temme musen med det snodige navnet Razer Krait - den er nemlig litt av en villstyring. Den er ekstremt følsom, og markøren farer over skjermen ved den minste berøring.

For å venne seg til musens raske reaksjonsevne bør man starte med å sette bevegelsesfølsomheten helt ned. Det kan man for eksempel gjøre i Windows innebygde musekontroll, eller med det enda bedre medfølgende programmet Razer. Selv ved å sette følsomheten helt ned til trettifem prosent, er reaksjonsevnen intet mindre enn formidabel, men musen er i hvert fall mulig å styre.

Musen er ganske primitivt designet. Den er smal, symmetrisk og ligger like godt i begge hender. Dessuten er den lett. Tilkobling til datamaskinen foregår med den to meter og ti centimeter lange usb-kabelen. Men kabelen til tross, føler man ikke at bevegelsesfriheten er begrenset.

Det er fort gjort å få oversikt over Razer Kraits funksjoner, og den har bare to knapper og et rullehjul. Det beste ved knappene er at de er gode og spenstige. De slår svært raskt tilbake, noe som er en fordel i skytespill der man kan sende av gårde salver av enkeltskudd i et forrykende tempo. Rullehjulet er passe stramt, og rullehastigheten kan også stilles inn i Razer-programmet.

De tekniske spesifikasjonene er overveldende. Den optiske sensoren er på 1600 dpi og kan avfotografere underlaget 6400 ganger i sekundet. Og som prikken over i-en kan musen følge med og registrere bevegelser på over en meter i sekundet.

Fakta
  • Nøyaktig

  • Medfølgende program

  • Ligger godt i begge hender

  • Lett

  • Reagerer raskt

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

Iomega eGo 160 GB

Iomega eGo 160 GB

En liten lekker ekstern harddisk som tåler veldig hard medfart.

Les mer

Blancco File Shredder

Blancco File Shredder

File Shredder er et gjennomtenkt program som sletter filene dine fullstendig.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer