Cookies- og Brukervilkår


Saitek Eclipse II Illuminated Keyboard

Eclipse II lyser når datamaskinen er påslått. Og selv om det minner om et litt primitivt og platt tastatur fra en framtidsfilm fra 1980, vinner det seg ved nærmere bekjentskap.

Sett til:

599,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Inne i tastaturet sitter det en lyskilde som kan lyse i de tre ulike fargene rød, blå og lilla. Når datamaskinen er påslått, skinner lyset mellom tastene og gjennom de gjennomsiktige bokstavene.

Det sitter også en liten lampe i hver av sidene på tastaturet. Disse kaster lyset ut på skrivebordet og gjør opplevelsen enda mer behagelig for øynene en sen kveld på kontoret. Det ser virkelig bra ut uansett hvilken farge man velger! Selve utformingen av tastaturet virker gammeldags.

Tastene er firkantete, harde og det føles som om de ligger veldig nær hverandre. Eclipse II minner litt om et tastatur fra en bærbar pc. Men det er helt greit å skrive på, og tastene klaprer ikke ikke engang når man skriver fort og slår hardt på dem. Også snarveisknappene virker i enkleste laget. Det er kun snarveier til mediespillere (Play, Pause, Stopp, Neste, Forrige og volum) samt knappen man bruker til å velge farge på lyset. Eclipse II kobles til datamaskinen via en 1,75 meter lang usb-kabel, og virker både med USB 1.1 og 2.0.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Gratisprogrammer fra Google

Gratisprogrammer fra Google

Heftet Gratisprogrammer fra Google gir deg en grundig veiledning til Googles programmer.

Les mer

Nokia E65

Nokia E65

E65 er finnenes nyeste skyvetelefon, der design, finish og teknikk spiller harmonisk sammen.

Les mer

CD 13-2010

CD 13-2010

På cd 13 får du Printer's Apprentice, som er et glimrende program til å organisere alle skrifttypene på pc-en. Programmet har en stor oppgave foran seg - siden vi også gir deg 400 forskjellige skrifttyper. I tillegg byr cd-en på seks programmer til å rydde opp på pc-en, samt Adobe Digital Editions, som er et program til å lese ebøker.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer