Cookies- og Brukervilkår


SideWinder Mouse

Musen har massevis av tilpasningsmuligheter, er god å holde på, og med litt øvelse blir den en uunnværlig partner i raske 3D-skytespill.

Sett til:

549,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

SideWinder Mouse er Microsofts ultimate spillemus. Den har hele ti knapper, et lite LCD-display som bl.a. viser reaksjonshastigheten (DPI) og tre ulike sett føtter med hver sin friksjonsevne. Dessuten kan du sette mer vekt på musen slik at den ligger roligere på skrivebordet. Til sammen gir det massevis av tilpasningsmuligheter til en profesjonell pc-spiller som ønsker å forbedre prestasjonene mens kulene flyr om ørene.

En av de beste funksjonene er musens evne til å oppta makrokommandoer midt i spill (huske forskjellige kombinasjoner av trykk på knappene og bevegelse) - den kan altså programmeres underveis. Først trykker du på den fremste tommelfingerknappen, deretter velger du en av de to andre tommelfingerknappene (som blir den knappen som starter makroen), og til slutt foretar du trykkombinasjonene. Det høres litt komplisert ut, og du må venne deg til det, men det betyr til gjengjeld at du f.eks. kan utføre en makrokommando som zoomer inn og samtidig setter musens reaksjonshastighet helt ned i f.eks. 5 sekunder før den zoomer ut og setter opp hastigheten. Det er uunnværlig i 3D-skytespill hvis du er snikskytter og skal treffe bevegelige mål over store avstander.

Musen er temmelig stor, og du har best grep om den med høyre hånd. Den føles solid og stram, og selv om du kobler den til maskinen med ledning, føler du ikke at bevegelsesfriheten er begrenset. Alle knapper unntatt den fremste tommefingerknappen (makroopptakeren) og den bakerste Quick Launch Button er innenfor rekkevidde uten at du trenger å flytte hånden.

Vektsystemet fungerer veldig bra og er lett å bruke. Du har mulighet til å montere tre små 10-gramsvekter og en 5-gramsvekt på siden av musen. Vektene og de tre settene med føtter gjør det enkelt å tilpasse musen til ethvert underlag.

SideWinder Mouse er en typisk spillemus som egner seg best i hendene på en pc-spiller. Den fungerer selvsagt også fint til vanlig kontorbruk, men til det formålet finnes det mange andre og billigere alternativer.

Fakta

SideWinder Mouse

Type: Laser
Tilkobling: USB-kabel (2 meter)
Knapper: 10
Oppløsning: 2000 DPI
Vekt: 125 gram
Ekstra: Reservedelseske som inneholder tre ulike sett med føtter, 3 x 10 gramsvekter og 1 x 5 gramsvekt

  • Kan oppta makroer

  • Føles solid

  • Kan avbalanseres med vekter

  • Reagerer lynkjapt

  • Plasseringen av makroknappen

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

Blancco File Shredder

Blancco File Shredder

File Shredder er et gjennomtenkt program som sletter filene dine fullstendig.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer