Cookies- og Brukervilkår


Slingbox Pro-HD

Med Slingbox Pro-HD kan du ta tv-kanalene med når du er på tur

Sett til:

2.699,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Slingbox ble oppfunnet av to amerikanere som var på forretningsreise, og oppdaget at ingen av de lokale tv-kanalene viste en viktig baseballkamp. Mange år og mange modeller seinere har serien blitt utvidet med en boks som kan ta et HD-signal og sende det videre, så man kan se kampen uansett hvor man er i verden.

Selve Slingboxen er en diskré boks med en særegen design. Den skal plasseres mellom tv-mottakeren – enten det er en kabelboks, en satellittmottaker eller en helt vanlig antenne – og tv-apparatet ditt. Hvis du kobler boksen til hjemmenettverket, kan du se på tv hvor som helst i verden. Men huske at Slingbox ikke er en tv-mottaker i vanlig forstand – den kan bare ta et dekodet signal og sende det videre. For å gjøre det mulig å bytte kanal når du er et annet sted, er Slingbox utstyrt med fire såkalte IR-blastere som kan sende ut infrarøde fjernkontrollsignaler og styre opptil fire enheter. Systemet er enkelt å sette opp. For å sende et HD-signal over nettverket anbefaler Slingbox at man har et kabelnettverk. Hvis man ikke har det, kan man kjøpe et Slinglink Turbo HomePlug-sett til 745 kroner, som sender tv-signalet via strømnettet i huset.

Systemet er såre enkelt å sette opp på pc-en. Det er stort sett bare å følge en veiviser på skjermen, opprette en konto og fortelle Slingbox hva slags utstyr du har. Hvis det ikke er for eksotisk, får du opp en perfekt grafisk framstilling av fjernkontrollen din. Og deretter kan du sitte med pc-en på hytta og se på tv. Hvis du ikke vil bli ekstremt upopulær i familien, er det lurt å huske at du også skifter kanal på utstyret i stua når du sitter på hytta med den virtuelle fjernkontrollen din. Den nye Slingbox kan ta et HD-signal (720p eller 1080i, men ikke 1080p) og sende det videre. Kvaliteten avhenger av nettverket mellom senderen og mottakeren.

Slingbox har dessverre ikke HDMI-kontakter på grunn av den innebygde kopisikringen i HDMI-standarden (HDCP). Hvis du vil se et HD-signal utenfor huset, er du også avhengig av at det private internettet ditt har en opplastingshastighet på omkring 3 Mbit/s. De fleste av oss har dessverre mye mindre enn det. Men har du nok båndbredde i begge ender av forbindelsen, kan du kose deg med et nesten feilfritt HD-bilde og alle de samme kanalene som hjemme. Du kan til og med sette signalet på pause og spole opptil 30 minutter tilbake. Sling Media har utviklet en versjon av SlingPlayer-programmet som fungerer på alle vanlige smarttelefoner. Vi klarte å se et brukbart, men lettere piksellert bilde på en iPhone over 3G-mobilnettverket.

Fakta

• HD-streaming:
3 Mbit/s eller mer
• SD-streaming:
600 kbps eller mer
• Mobil-streaming:
150 kbps eller mer
• Tilkoblinger: Composite,
component, S-video, S/PDIF,
antenne
• Nettverk: Kabel

  • Lett å sette opp

  • Perfekt fjernkontroll

  • Virker overalt

  • Overtar kanalkontroll

  • Krever raskt internett

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Linksys NAS200

Linksys NAS200

Med tanke på prisen er NAS200 en utmerket løsning som nettverkslager, men vi er langt ifra imponert over hastigheten og støynivået.

Les mer

Sony Ericsson S500i

Sony Ericsson S500i

S500i er en flott mobil med masse personlighet, men den mangler fysisk kvalitet.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer