Cookies- og Brukervilkår


Sony HDR-CX130E videokamera

Hvis du ikke er proff på videofilming, men gjerne vil ha bedre kvalitet enn den de billigste kameraene kan gi deg, vil du med Sony HDR-CX130E ha et ganske fornuftig opptaksutstyr mellom hendene.

Sett til:

2.799,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Du får hele 30 gangers optisk zoom og opptil 42 ganger ”utvidet zoom”, som Sony kaller den ekstra, digitale zoomen. Men med så kraftig zoom kan det ikke anbefales å sette kameraet noen andre steder enn på et stativ med alle beina solid plantet i gulvet, selv med en så utmerket optisk stabilisator som dette videokameraet har. Det krever øvelse å få full kontroll over hvor mye man vil zoome inn på et motiv og også hvor raskt eller langsomt man bør gjøre det.
Kameraet har en lysfølsom sensor som reduserer bildestøyen og gir skarpe bilder. Du kan filme i Full HD med 50 bilder i sekundet. Kvaliteten er grei for prisklassen, men ikke imponerende. Opptakene kan lagres på et SD-kort. Vi anbefaler minst 16 GB hvis du vil filme i HD-kvalitet.
HDR-CX130E autofokuserer raskt og presist, selv i dempet belysning. Du kan også selv velge et fokuspunkt ved å peke på riktig del av motivet på den berøringsfølsomme skjermen. Hvis du har den minste erfaring med et vanlig digitalkamera, vil du neppe trenge å finne fram bruksanvisningen for å ta opp de første filmklippene. Det er også enkelt å koble det til pc-en og overføre opptakene med den medfølgende USB-kabelen eller dele dem på nettet. Dessverre følger det ikke med HDMI-kabel, så den må du kjøpe som tilbehør hvis du ikke har en.
Hvis du vil bruke dette kameraet på en helgetur, er det for øvrig lurt å ta med deg batteriladeren, iallfall hvis du vil filme mye.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

Sensor: 1/4-type Exmor R CMOS
Oppløsning: Full HD (1920 x 1080)
Zoom: 30x optisk/42x utvidet
Lagringsmedier: SD-kort og
Memory Stick
Annet: USB- og HDMI-port

  • Enkelt å bruke

  • God zoom

  • Flott bildekvalitet til prisen

  • Ikke lang batteritid

  • Ingen HDMI-kabel

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Videokamera for krevende forhold

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdVideokamera for krevende forhold

GoPro Hero4 Session er et imponerende lite actionkamera som tar opp både lyd og bilder i suveren kvalitet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pass på hus og hjem med et kamera

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdPass på hus og hjem med et kamera

Stor test: Med et utendørs nettverkskamera kan du overvåke det som er ditt, døgnet rundt.

Les mer

HD-kamera med Leica-optikk

HD-kamera med Leica-optikk

På CES-messen presenterte Panasonic to ny videokamera som bruker kvalitetsoptikken Leica.

Les mer

Nyeste

360-graders actionkamera

Her kan du se det smarte actionkameraet fra Giroptric i bruk. Ta opp i alle retninger og styr avspillingen med en enkelt finger.

Les mer

Pass på hus og hjem med et kamera

Stor test: Med et utendørs nettverkskamera kan du overvåke det som er ditt, døgnet rundt.

Les mer

Videokamera for krevende forhold

GoPro Hero4 Session er et imponerende lite actionkamera som tar opp både lyd og bilder i suveren kvalitet.

Les mer