Cookies- og Brukervilkår


Sony NW-E002F

Praktisk og elegant lommespiller. Rimelig, enkel og gjennomtenkt. Bare filoverføringen skaper problemer.

Sett til:

800,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

I 1980 var bærbar musikk ensbetydende med kassettbånd. Og Sonys Walkman. I dag finnes utallige formater og systemer for musikk i lommeformat, og Sony er bare en blant mange produsenter.

Walkman-navnet holder stand, selv om kassettene er avløst av flash-minne og størrelsen er vesentlig redusert. Sony NW-E002F er på størrelse med en litt stor minnepinne, men i tillegg til å lagre 512 MB med data, kan den også spille musikk. Den har dessuten FM-radio og en skjerm som kommer til syne bak den speilblanke overflaten når man trykker på en knapp. Spilleren lades opp via datamaskinen. Og det går raskt: Tre minutters lading i usb-porten gir tre timers spilletid.

Selv om plassen og antall knapper er begrenset, er betjeningen enkel. Du må riktig nok trykke en del ganger på knappene for å bla i menyene, men alt er logisk plassert. Og Sony fortjener ros for alle de gjennomtenkte funksjonene. Du kan for eksempel stille inn hvor mye strøm som trekkes fra usb-porten under lading. Du kan også snu skriftretningen på skjermen, slik at spilleren er like enkel å betjene enten du bruker høyre eller venstre hånd. Dessverre er skjermen kun synlig i innendørs belysning. I sollys er overflaten på NW-E002F speilblank.

Sony har i årevis holdt fast ved sitt eget ATRAC-format. Etter mange år med protester fra brukerne har de endelig gitt seg, og nå er det mulig å spille også mp3- og wma-filer i selskapets bærbare spillere. Overføringen må imidlertig fortsatt skje med Sonys eget program. Programmet er vanskelig å bruke, og alle mulige krumspring blir gjort for å skjule at filene i spilleren ikke er i ATRAC-format.

NW-E002F er praktisk og gjennomtenkt. Kapasiteten på 512 MB er ikke overveldende, men tilstrekkelig til hverdagsbruk. De hvite øreproppene som følger med er superlekre (iPod-aktige), men det lønner seg å bytte dem ut med noen som fungerer bedre.

Fakta

FAKTA

Sony NW-E002F

  • Oversiktlig betjening

  • Innebygd radio

  • Lynrask batterilading

  • Innviklet programvare

  • Ingen diktafon

Produsentens hjemmeside

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
HP Pavilion dv9266ea

HP Pavilion dv9266ea

HPs bærbare pc er et glimrende og godt alternativ til hjemmemaskinen.

Les mer

Populær demo av en demo

Populær demo av en demo

Spore Creature Creator er et fantastisk underholdende dna-byggesett som er en forsmak på spillet Spore. Bare i løpet av det første døgnet demoen var ute, ble det lastet opp mer enn 57 000 Spore-animasjoner på YouTube.

Les mer

Evga e-geforce 8800 GTX

Evga e-geforce 8800 GTX

Lynraskt grafikkort til spillere.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer