Cookies- og Brukervilkår


Swissbit S.Beat 1GB

Mp3-spiller med innebygd sveitsisk kniv. Kandidat til prisen som den mest blærete lommespilleren. Og den dyreste i forhold til kapasiteten.

Sett til:

1.549,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

De siste par årene har sveitsiske Victorinox skapt seg et nytt navn som produsent av usb-minne integrert i de berømte knivene sine. Faktisk lager fabrikken i dag adskillige "kniver" uten knivblader, spesielt beregnet på flyplasser, der alle slags kniver er bannlyst etter 11. september 2001.

S.Beat beskrives best som en mp3-spiller med innebygd lommekniv. Det er i hvert fall mp3-spilleren som tar mest plass. Kniven, neglefilen og saksen er små og temmelig miserable. Helheten er derimot lekker. Mp3-spilleren kan tas ut (igjen av hensyn til flysikkerheten) og brukes separat.

Det er imponerende hvor mye det lar seg gjøre å presse inn i en lommekniv: 1 GB usb-minne, mp3-spiller, FM-radio og diktafon. Man kan dessuten ta opp direkte fra radioen. Opptakene er i mp3-format og i anstendig lydkvalitet.

Til tross for reklamens påstander om at lyden er "razorsharp", skjærer den ikke akkurat i ørene. Lydopplevelsen man får med de medfølgende øreproppene er faktisk svært god. Betjeningen kan heller ikke bli bedre under forutsetningene som er gitt, med bare en knapp og en skjerm som ville virket sparsomt selv i en digitalklokke.

Under overføring av filer er mange mp3-spillere (herunder iPod) uløselig bundet til produsentens programvare. S.Beat leveres uten. Sett enheten i usb-porten, og overfør de filene du ønsker. Enklere blir det ikke. Spilleren vi testet trivdes imidlertid best når den var koblet til den langsomme usb-porten. På USB 2.0-porten ga den opp og sluknet etter noen få spor.

Prisen er i drøyeste laget for en 1GB mp3-spiller, men S.Beat er et umåtelig lekkert designet og et utsøkt stykke finmekanikk. Mp3-spilleren er imponerende, og den sveitsiske kniven er et morsomt innslag.

Fakta

FAKTA

Swissbit S.Beat 1GB

  • Innebygd radio og diktafon

  • Lekker lyd

  • Veldig blærete

  • Dyr

  • Vanskelig betjening

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Stor fotoramme skuffer

Stor fotoramme skuffer

Det beste med Jobos siste fotoramme er det store displayet på 10 tommer. Her får du blåst opp de digitale fotografiene dine til en størrelse som virkelig monner.

Les mer

Evga e-geforce 8800 GTX

Evga e-geforce 8800 GTX

Lynraskt grafikkort til spillere.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer