Cookies- og Brukervilkår


VK Mobile VK2020

Knøttliten koreansk designmobil. Størrelsen er kanskje ikke alt, men den er allikevel det viktigste for VK Mobile som har presset alt inn på halve størrelsen.

Sett til:

2.999,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Koreanske VK Mobile er ikke verdens største mobiltelefonprodusent, men så lager de heller ikke verdens største mobiltelefon. Tvert imot lager de verdens minste mobiltelefon. Med et omfang som et kredittkort, åtte millimeter tykk og førtiåtte gram tung er VK 2000 offisielt verdens minste og letteste mobiltelefon, noe som har gjort batteriprodusenten VK Mobile til et kjent navn i mobiltelefonbransjen.

Denne testen handler imidlertid om "storebror" VK 2020 som er noen millimeter lengre, men tilsvarende smalere. Forskjellen på de to modellene er fortrinnsvis ekstrafunksjonene. Sin beskjedne størrelse til tross er VK 2020 fylt med alle de funksjonene man forventer av en moderne luksustelefon: Bluetooth til trådløse hodesett, mp3-spiller, nettsurfing og Java til spill. VK2000 må klare seg uten slike finesser.

VK2020 oser av diskré eleganse. Dette er ikke en telefon som skal imponere med sine overlegne tekniske egenskaper, men i kraft av sin størrelse og utforming. Som eier av en VK2020 får man en avansert telefon i minst mulig innpakning, men størrelsen setter begrensninger. Tastaturet er helt flatt, svært lite og uten knappevandring (det er faktisk en perfekt kopi av tastaturet på Motorola SLVR, som vi nylig testet, bare en tredel mindre). Skjermen er derimot behagelig stor og lyden overraskende god. Men skal du briske deg med denne telefonen, bør du for din egen skyld velge den engelske menyen i stedet for den norske, siden det flere steder er vanskelig å få noe fornuftig ut av oversettelsen.

VK 2020 har alt som dens berømte lillebror mangler, uten at det har gått nevneverdig ut over størrelsen. Sett i dette perspektivet er prisen rimelig.

Fakta

FAKTA

VK Mobile VK2020

  • Utrolig liten og lett

  • Elegant design

  • Bluetooth

  • Elendig oversatte menyer

  • Krever små hender

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Lysende høyttalere til pc-en

Lysende høyttalere til pc-en

Er du lei av å høre på de innebygde høyttalerne i pc-en, og syns at de maltrakterer all lyden som kommer fra dem?

Les mer

Linksys NAS200

Linksys NAS200

Med tanke på prisen er NAS200 en utmerket løsning som nettverkslager, men vi er langt ifra imponert over hastigheten og støynivået.

Les mer

Sony Ericsson S500i

Sony Ericsson S500i

S500i er en flott mobil med masse personlighet, men den mangler fysisk kvalitet.

Les mer

Nyeste

Gaveabonnement

Gi et gaveabonnement på Komputer for alle. I velkomstmailen får du en lenke til et flott gavekort som du kan skrive ut.

Les mer

Ultratynn skjerm med flott bilde

Flotte farger og enkle innstillinger, men denne slanke skjermen er forholdsvis dyr.

Les mer

Lynraskt minnekort

Et raskt minnekort som egner seg ekstra godt til videoopptak i høy oppløsning.

Les mer