Bluetooth weather

Få din egen digitale værstasjon

Vår nye Bluetooth-værstasjon gir deg en komplett og detaljert oversikt over de lokale værforholdene før du går ut i vinterkulden.

25. januar 2016

Snø og kulde kan være hyggelig når man sitter inne i varmen. Til gjengjeld er det gjerne ikke like behagelig når man selv befinner seg ute i den bitende kulden – spesielt ikke hvis man ikke er ordentlig kledd.

>Vært forberedt før du går ut. Få en smart Bluetooth-værstasjon til spesialpris med Komputer for alle her

Vindavkjølingseffekten går gjennom marg og bein

Når meteorologene forteller om værforhold i vintermånedene, er det veldig ofte vindavkjølingseffekten det er verd å legge merke til. Man kan nemlig godt holde ut frost og kulde så lenge blåsten ikke gjør alt mye verre. Vindavkjølingseffekten eller kuldeindeksen er begreper som brukes når sterk vind får det til å føles kaldere enn det egentlig er. Kombinasjonen av temperatur og vindhastighet gjør at kroppen kjøles vesentlig mer ned enn hvis det er vindstille, og da føles et par minusgrader raskt som ti eller mer.

Vær forberedt med en digital hjelper

Med Komputer for alle kan du akkurat nå få en smart Bluetooth-værstasjon med tilhørende app, slik at du kan forberede deg på elementene før du beveger deg ut i kulden. Du kan lese av både temperatur, luftfuktighet, vindhastighet og vindavkjølingseffekt på telefonen og ta dine forholdsregler deretter.

Værstasjonen monteres utenfor, og via Bluetooth sender den alle værdata til smarttelefonen eller nettbrettet og gir deg full oversikt over værforholdene.

>Du kan få værstasjonen til en SVÆRT nedsatt pris sammen med Komputer for alle her.

Kanskje du er interessert i...