Cookies- og Brukervilkår


Bruksanvisning til Bluetooth-tastatur

Sammen med abonnementet på Komputer for alle har du mottatt et smart Bluetooth-tastatur. Her finner du en norsk bruksanvisning til det trådløse tastaturet.

Med det nye Bluetooth-tastaturet ditt er det lettere å skrive tekst på et nettbrett, en smarttelefoner eller en helt vanlig pc. I den norske bruksanvisningen, som du finner her, viser vi hvordan du kobler tastaturet sammen med en iPhone/iPad, en telefon, et nettbrett med Android eller en pc med Windows 7 og 8. Bruker du Windows XP eller Vista, er det bare å følge bruksanvisningen for Windows 7. Framgangsmåten er den samme for eldre versjoner av Windows.

Sånn leser du bruksanvisningen

Bladformat: Du kan lese den norske bruksanvisningen ved å klikke på vinduet under. Det åpner en smart versjon av bruksanvisningen som er både flott og lett å lese. Hvis du leser bruksanvisningen på et brett, blir sidene automatisk tilpasset dette formatet.PDF: Du kan også laste ned en PDF av bruksanvisningen og lese den rett i nettleseren - eller skrive den ut. Det er bare å klikke på knappen "Last ned bruksanvisningen her".Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Fordelssonen

Fordelssonen

Nå får du lynrask tilgang til programmene, spillene og verktøyet og mye mer!

Besøk Fordelssonen

Annonser

Hvis du vil annonsere i Komputer for alle eller på webstedet www.komputer.no kan du kontakte:

Les mer

Kundeservice

Spørsmål om abonnement sendes til Kundeservice: www.kundeservice.no

Les mer

Nyeste

Plei din indre historienerd med WYPE

Nå får du enda mer spennende historisk lesestoff med WYPE på mobilen eller nettbrettet. Vi har nemlig lagt til magasinet All verdens Historie i sortimentet.

Les mer

Les Komputer for alle på pc

Nå kan du lese Komputer for alle på både pc, nettbrett og mobiltelefon.

Les mer

Norges beste pc-blad

Når kommer Komputer for alle ut? Her finner du utgivelsesdatoene for resten av året og kan lese litt om de kommende utgavene!

Les mer