Cookies- og Brukervilkår


Plei din indre historienerd med WYPE

Nå får du enda mer spennende historisk lesestoff med WYPE på mobilen eller nettbrettet. Vi har nemlig lagt til magasinet All verdens Historie i sortimentet.

Nå er det gode nyheter for alle historienerder – og for alle dem som bare liker å lese spennende fortellinger fra både nær og fjern fortid.

WYPE har nemlig lagt til enda et historiemagasin i sortimentet. Det er magasinet All verdens Historie, som vil skjemme bort leserne med enda mer historisk innhold fra inn- og utland.

Mye mer historie for pengene

Nå som All verdens Historie blir en del av WYPE-sortimentet, betyr det at brukerne får dobbelt så mye historiestoff som før.

Magasinet Historie har nemlig vært en del av sortimentet fra begynnelsen, og med introduksjonen av det nye magasinet blir det rikelig med fascinerende fortellinger å dykke ned i.

Skulle du få behov for en pause fra historielesningen, kan du alltid slappe av med noen av de andre magasinene som f.eks. Illustrert Vitenskap, National Geographic og I FORM.

Tonnevis av innhold på mobil og nettbrett

Med WYPE-appen har du alltid tilgang til favorittmagasinene dine, uansett hvor du befinner deg, og det er lesestoff til resten av familien også, for du kan bruke WYPE på opptil 5 enheter.

Du får tilgang til hele sortimentet for bare kr 99 i måneden.

Og husk at hvis du allerede abonnerer på et av de trykte magasinene i sortimentet, koster den ubegrensede tilgangen til alle de andre magasinene via WYPE kun 29,– i måneden.

Les mer om WYPE her og få første måned gratis – uten binding.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Fordelssonen

Fordelssonen

Nå får du lynrask tilgang til programmene, spillene og verktøyet og mye mer!

Besøk Fordelssonen

Annonser

Hvis du vil annonsere i Komputer for alle eller på webstedet www.komputer.no kan du kontakte:

Les mer

Bruksanvisning til Bluetooth-tastatur

Bruksanvisning til Bluetooth-tastatur

Sammen med abonnementet på Komputer for alle har du mottatt et smart Bluetooth-tastatur. Her finner du en norsk bruksanvisning til det trådløse tastaturet.

Les mer

Nyeste

Plei din indre historienerd med WYPE

Nå får du enda mer spennende historisk lesestoff med WYPE på mobilen eller nettbrettet. Vi har nemlig lagt til magasinet All verdens Historie i sortimentet.

Les mer

Les Komputer for alle på pc

Nå kan du lese Komputer for alle på både pc, nettbrett og mobiltelefon.

Les mer

Norges beste pc-blad

Når kommer Komputer for alle ut? Her finner du utgivelsesdatoene for resten av året og kan lese litt om de kommende utgavene!

Les mer