Miracast

Speil PC-innholdet til flatskjermen

Få en Miracast, og speil alt innholdet på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen til TV-en.

11. mars 2016

Har du bilder, film eller musikk på PC-en, nettbrettet eller telefonen, og kunne du tenke deg å vise eller spille av dette innholdet på fjernsynet?

Det kan du med den nye Miracast! Hvis du kobler den smarte pluggen til en HDMI-utgang på fjernsynet, kan du speile enhetene trådløst til TV-en. I tillegg får du tilgang til populære strømmetjenester som Netflix og HBO som er spekket med gode filmer og serier.

Så enkelt er det

Det er ikke vanskelig å bruke Miracast. Faktisk er det veldig enkelt så lenge enhetene dine er kompatible med pluggen. Det du skal passe på, er at PC-en din har Windows XP, Vista 7, 8, 8,1 eller 10.

Har du en iPhone eller iPad, må det være en iPhone 4 / iPad 2 eller nyere, og operativsystemet må være iOS version 7 eller nyere. Har du en Android-telefon eller et nettbrett, må de bruke Android 4.0 ”Ice Cream Sandwich” eller nyere.

Masser av spennende muligheter

Hvis enheten din oppfyller disse spesifikasjonene, er det bare å sette Miracast-pluggen inn i fjernsynet, og så er du klar til å skrive e-post eller SMS på kjempeskjermen i stuen og vise bilder og film fra datamaskinen på TV-en.

Du kan også utvide Windows-skrivebordet på datamaskinen og dermed gjøre TV-en til skjerm 2.

>Du kan få Miracast-pluggen sammen med Komputer for alle her.

Kanskje du er interessert i...