E-bok: Alt om Windows 10

Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bok. Bestill Komputer for alle her, så får du en lenke til e-boken tilsendt via e-post med det samme.

28. august 2015

Les vår e-bok "Alt om Windows 10" og finn ut om du skal oppgradere til Microsofts nye operativsystem. Etter at du har bestilt, vil du motta en e-post med lenke til en interaktiv e-bok samt til en PDF som du kan lagre på din egen pc.

> Bestill nå

I e-boken kan du blant annet lese:

Dette kan du glede deg til! Vi forteller deg alt om de beste nyhetene i Windows 10.

Test av Windows 10 Les Komputer for alles første test av Windows 10. Lær mer om fordeler og ulemper ved Windows 10.

Kan pc-en min kjøre Windows 10? Læs systemkravene til Windows 10. Finn ut om pc-en din kan håndtere det nye operativsystemet.

Windows historie Få en guidet tur gjennom Windows´ historie, les om Bill Gates samt alle de forskjellige versjonene av Windows.

Kan jeg få Windows 10 - og er det gratis? Det er syv forskjellige versjoner av Windows 10. Finn ut hvilken windows-versjon du kan få - og om den er gratis.

Hvordan installerer jeg Windows 10? Lær hvordan du enkelt installerer Windows 10, så du unngår at filene og innstillingene dine blir slettet.

Kom raskt i gang med Windows 10 Få en guide til hvordan du kommer raskt og enkelt i gang med Windows 10. Lær hvordan du finner kontrollpanelet, dine personlige innstillinger og alle de nye appene i Windows 10.

Årets beste tilbud! Akkurat nå får du e-boken "Alt om Windows 10" samt valget mellem en spionkulepenn eller bluetooth tastatur, når du bestiller Komputer for alle. > Les mer om tilbudet her

Kanskje du er interessert i...