Cookies- og Brukervilkår


Få din egen digitale værstasjon

Vår nye Bluetooth-værstasjon gir deg en komplett og detaljert oversikt over de lokale værforholdene før du går ut i vinterkulden.

Snø og kulde kan være hyggelig når man sitter inne i varmen. Til gjengjeld er det gjerne ikke like behagelig når man selv befinner seg ute i den bitende kulden – spesielt ikke hvis man ikke er ordentlig kledd.

>Vært forberedt før du går ut. Få en smart Bluetooth-værstasjon til spesialpris med Komputer for alle her


Vindavkjølingseffekten går gjennom marg og bein

Når meteorologene forteller om værforhold i vintermånedene, er det veldig ofte vindavkjølingseffekten det er verd å legge merke til. Man kan nemlig godt holde ut frost og kulde så lenge blåsten ikke gjør alt mye verre. Vindavkjølingseffekten eller kuldeindeksen er begreper som brukes når sterk vind får det til å føles kaldere enn det egentlig er. Kombinasjonen av temperatur og vindhastighet gjør at kroppen kjøles vesentlig mer ned enn hvis det er vindstille, og da føles et par minusgrader raskt som ti eller mer.


Vær forberedt med en digital hjelper

Med Komputer for alle kan du akkurat nå få en smart Bluetooth-værstasjon med tilhørende app, slik at du kan forberede deg på elementene før du beveger deg ut i kulden. Du kan lese av både temperatur, luftfuktighet, vindhastighet og vindavkjølingseffekt på telefonen og ta dine forholdsregler deretter.

Værstasjonen monteres utenfor, og via Bluetooth sender den alle værdata til smarttelefonen eller nettbrettet og gir deg full oversikt over værforholdene.

>Du kan få værstasjonen til en SVÆRT nedsatt pris sammen med Komputer for alle her.


Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Din hjemmeside

Din hjemmeside

Med 123hjemmeside er det lekende lett å opprette sin egen hjemmeside på nettet. Som abonnent får du hjemmesiden helt gratis.

Les mer

Årets beste tilbud!

Årets beste tilbud!

Bli ekspert på alt fra pc-er til smarttelefoner og spar 690 kroner med et helt års utgivelser av Norges beste datablad, Komputer for alle.

Les mer

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet Komputer for alle, for bare 25 kroner.

Les mer

Nyeste

Ta skjulte videoopptak med klokken

Få en klokke med innebygd kamera og ta opp videoer i riktig spionstil

Les mer

Speil PC-innholdet til flatskjermen

Få en Miracast, og speil alt innholdet på datamaskinen, nettbrettet eller telefonen til TV-en.

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer