Cookies- og Brukervilkår


Skarpe og raske laserutskrifter i farger

Vi har testet fem rimelige fargelaserskrivere som leverer utskrifter i svært høy kvalitet – enten du skriver ut tekst, grafikk eller bilder.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Laserskriveren er overlegen på nesten alle punkter, selv om blekkskriveren er mest utbredt. Den er rask, tekst og grafikk gjengis med imponerende presisjon og skarphet, og du slipper å vente på at utskriftene skal tørke. Samtidig er gjerne driftsutgiftene lavere – særlig hvis du skriver ut mange dokumenter hver dag.

I denne testen har vi sammenlignet fargelaserskrivere til priser fra cirka 1200 til 2500 kroner. Nesten alle kan kobles til trådløst nettverk og benyttes av alle dine pc-er, mobiltelefoner og nettbrett. Noen skriver lett 15 tekstsider i minuttet, og prisen per ark kan være så lav som 25 øre. Les testen og se om det er skriveren fra Brother, Canon, HP, Ricoh eller Samsung som trekker det lengste strået.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den beste fargelaserskriveren til under 2500 kroner

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdDen beste fargelaserskriveren til under 2500 kroner

Stor test: En fargelaserskriver er svaret for deg som vil ha mange, sylskarpe og gode utskrifter på kort tid.

Les mer

Laserutskrift i flotte farger

Laserutskrift i flotte farger

Vil du ha fargeutskrifter i en fei, er det ingen vei utenom en laserskriver som denne fra Konica Minolta. Som andre laserskrivere er den tung og tar en del plass på bordet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lynrask, med lure funksjoner

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLynrask, med lure funksjoner

Samsung ProXpress C2620DW er en rask og effektiv skriver med gode funksjoner. Men litt for dyr hvis du ikke skriver ut mye.

Les mer

Nyeste

Den beste fargelaserskriveren til under 2500 kroner

Stor test: En fargelaserskriver er svaret for deg som vil ha mange, sylskarpe og gode utskrifter på kort tid.

Les mer

Lynrask, med lure funksjoner

Samsung ProXpress C2620DW er en rask og effektiv skriver med gode funksjoner. Men litt for dyr hvis du ikke skriver ut mye.

Les mer

Stor test av billige laserskrivere

Vi tester seks billige svart-hvitt-laserskrivere og forteller deg hvilken av dem som gir deg mest for pengene.

Les mer