Cookies- og Brukervilkår


Bruk nettbrettet i ferien

Ikke glem nettbrettet når du skal på ferie. Her får du en rekke gode tips som gjør ferien din med nettbrett enda bedre.

Når du skal pakke feriekofferten, så glem ikke nettbrettet. Det kan være gull verdt på ferien. Med et nettbrett i ferien kommer du aldri til å kjede deg. Se film ved bassenget, send feriehilsener til venner og kjente, og surf på nettet helt uten å betale noe ekstra for dataforbruket.

Vi har samlet en rekke gode tips og guider til nettbrettet, som du kan bruke både før, under og etter ferien:

Se film i ferien

Med et nettbrett er det lettt å se film når du har lyst. Her viser vi hvordan du også får inn de gamle dvd-filmene på nettbrettet, så de igjen kan nytes på skjermen.
Les mer her

Skriv feriehilsener med lynets hastitighet

Nettbrettene er smarte og veskevenlige, men vanskelige å skrive på. Her viser vi deg de beste appene, triksene og utstyret som får deg til å skrive lekende lett på nettbrett.
Les mer her

Gå ikke tom for strøm

Vi hjelper deg med å få batteriene på nettbrett til å vare lengre.
Læs mere her

Gå billig på nettet med nettbrett og smarttelefon i ferien

Lær hvordan du lagrer lokale bykart på telefonen, sparer penger på mobilregningen, og får gratis tilgang til nettet i ferien.
Les mer her

Slik skriver du ut feriebilder fra smartteleon eller nettbrett

Det erenkelt å skrive fra nettbrett eller smarttelefon – også selv om skriveren ikke er koblet til et nettverk. Vi hjelper deg med å finne den beste metoden til å skrive ut ved hjelp av det utstyret.du har
Les mer her

Hvis du ikke allerede har et nettbrett
Bestill et lett, solid og billig nettbrett her sammen med et abonnement på Komputer for alleSpeil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Nettbrett som klarer det meste

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdNettbrett som klarer det meste

De hendige nettbrettene med berøringsfølsom skjerm er blitt kjempepopulære på kort tid. Vi har testet seks nye brett som kan brukes til både underholdning og ordentlig jobbing.

Les mer

Microsoft tilbakekaller Surface-kabel

Microsoft tilbakekaller Surface-kabel

Kabelen til eldre utgaver av Microsoft Surface Pro tilbakekalles grunnet brannfare.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Nettbrett til barn

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdNettbrett til barn

Der fins massevis av gode applikasjoner til både lek og læring for barn, men det skal gode nerver til for å overlate et nettbrett til flere tusen kroner til et par klønete barnehender. Kurio 7 er et nettbrett spesielt myntet på barn

Les mer

Nyeste

Husk på nettbrettet

Ikke glem nettbrettet når du skal på ferie. Her får du en rekke gode tips som gjør ferien din med nettbrett enda bedre.

Les mer

Store brett til ethvert behov

Stor test: Med et brett er det utrolig enkelt å surfe på nettet, skrive epost, se på film, ta bilder og foreta videosamtaler.

Les mer

Alt om nettbrett

Les alt om nettbrett. Vi har samlet alle nyheter, veiledninger og tester av de lekre, små og håndholdte brettene for deg.

Les om nettbrett