Cookies- og Brukervilkår


Det beste nettbrett – for deg

Stor guide: Vi gir deg oversikten over de viktigste fordelene og ulempene ved de tre mobile operativsystemene Android, iOS og Windows, slik at du kan velge det riktige nettbrettet til nettopp dine behov.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Nettbrett er uhyre populære. Utvalget er enormt, og brettene finnes i forskjellige størrelser til priser fra noen hundrelapper til over 10 000 kroner. En av de viktigste beslutningene er hvilket operativsystem du vil ha på brettet.

Det er dette valget som har størst innflytelse på hvilke muligheter du har med et nettbrett. Utvalget av apper er viktig. Det finnes over halvannen million apper til både Android og iOS, mens Windows-systemet ”bare” har rundt en halv million apper å velge mellom.

Heldigvis finnes mange av de mest populære tjenestene til alle de tre systemene. Vi har prøvd alle de mobile operativsystemene, slik at vi kan hjelpe deg med å gjøre det optimale valget. Svaret får du i denne artikkelen, som også inneholder en test av fire Android-brett fra Acer, Huawei, Lenovo og Samsung.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Nettbrett som klarer det meste

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdNettbrett som klarer det meste

De hendige nettbrettene med berøringsfølsom skjerm er blitt kjempepopulære på kort tid. Vi har testet seks nye brett som kan brukes til både underholdning og ordentlig jobbing.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Slik velger du riktig nettbrett

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSlik velger du riktig nettbrett

Komputer for alle har prøvd nettbrett med Android, Windows og iOS. Les de gode rådene, slik at du kan kjøpe det optimale nettbrettet for nettopp dine behov.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Nettbrett med elendig skjerm

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdNettbrett med elendig skjerm

Raskt og allsidig nettbrett, men den altfor dårlige og grovkornete skjermen trekker kraftig ned.

Les mer

Nyeste

Husk på nettbrettet

Ikke glem nettbrettet når du skal på ferie. Her får du en rekke gode tips som gjør ferien din med nettbrett enda bedre.

Les mer

Store brett til ethvert behov

Stor test: Med et brett er det utrolig enkelt å surfe på nettet, skrive epost, se på film, ta bilder og foreta videosamtaler.

Les mer

Alt om nettbrett

Les alt om nettbrett. Vi har samlet alle nyheter, veiledninger og tester av de lekre, små og håndholdte brettene for deg.

Les om nettbrett