Cookies- og Brukervilkår


Les Komputer for alle på pc

Nå kan du lese Komputer for alle på både pc, nettbrett og mobiltelefon. Det er helt gratis, og du får selvfølgelig fortsatt det trykte bladet i posten. Her kan du se hvordan du kommer i gang med det nye digitale magasinet.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Som abonnent på Komputer for alle har du nå tilgang til en komplett, digital versjon av bladet slik at du kan lese det på pc, nettbrett eller mobiltelefon – også når du er langt hjemmefra.

Du vil naturligvis få den trykte utgaven av bladet i postkassen som før, men heretter kan du også lese den digitale versjonen på skjerm med den nye tjenesten Wype.

Det betyr at flere i familien kan lese magasinet samtidig, og at du kan lese de fem siste numrene av bladet uten å måtte lete gjennom bladhyllen. Den digitale versjonen av magasinet er naturligvis klar allerede på utgivelsesdagen, og som abonnent kan du logge inn og lese den gratis.

Kjøper du vanligvis bladet i løssalg, må du enten kjøpe et abonnement på Komputer for alle for å kunne logge inn, eller betale 99 kroner i måneden for tjenesten. For den summen får du til gjengjeld tilgang til hele 16 spennende magasiner i digitalt format – blant annet Bo Bedre, Illustrert Vitenskap, Historie og Digital Foto.

Som abonnent på Komputer for alle kan du få den samme digitale tilgangen til de 16 magasinene for bare 39 kroner i måneden.Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":