Cookies- og Brukervilkår


Domene

Domenet er navnet på firmaet eller organisasjonen som en hjemmeside eller en e-postadresse tilhører. I navnet bent@firma.no er ordet firma domenet.

Et domene på internett kan sammenlignes med en eiendom i den fysiske verdenen. Domenet viser hvor e-postadressen eller hjemmesiden hører til. Domener er også en handelsvare. De fleste større bedrifter har sørget for å kjøpe retten til å bruke sitt firmanavn eller produkt som domenenavn.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste

Java

Java er et programmeringsspråk som særlig brukes på hjemmesidene på internett. Java er utviklet av firmaet Sun og har ikke noe å gjøre med JavaScript.

Les mer

IP-adresse

Enhver datamaskin som er koblet til internett, har en unik adresse, en IP-adresse. Adressen kan uttrykkes som et sett med fire tall. En datamaskin kan imidlertid også ha en IP-adresse uten å være på internett.

Les mer

Baud

Baud er en måleenhet for modemhastighet. Antallet baud er et uttrykk for hvor mange ganger signalet endrer seg hvert sekund.

Les mer

Nyeste

Wikipedia trues av PR-folk

Antallet frivillige redaktører er for nedadgående, og det fører til at rettelser gjort av betalte PR-folk i økende grad slipper gjennom til brukerne av Wikipedia.

Les mer

På Internett i løpet av sekunder

Gigabyte Netbooks vil være de første minibærbare som leveres med det lynraske operativsystemet Cloud.

Les mer

Bedre søk i ny Firefox

Den nye utgaven av nettleseren Firefox vil ifølge utvikleren forandre måten brukerne søker etter informasjoner på.

Les mer