Cookies- og Brukervilkår


Laserskriver

I en laserskriver er det en laserstråle som tegner punktene som utgjør bildet på siden. En laserskriver er rask og stort sett lydløs.

Teknisk sett minner en laserskriver mye om en kopimaskin. Den svarte fargen på papiret lages ved hjelp av fint fargepulver. Laserstrålen gjør deler av en trommel statisk elektrisk. Fargepulveret kleber seg til de elektriske delene av trommelen og blir deretter overført til papiret ved hjelp av varme og trykk.

Laserskrivere er litt dyrere i anskaffelse, men de er fine hvis du skal skrive ut mange sider.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste

Matrix-skriver

Matrix-skrivere skriver ved hjelp av små nåler som prikkes mot et fargebånd. Matrix-skriverne er langsomme, dyre og støyende.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Skriv ut på konvolutter

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSkriv ut på konvolutter

Med et nytt program kan du skrive ut adresser rett på konvolutter. Det ser mye mer profesjonelt ut.

Les mer

Toner

Toner er navnet på den fargen som brukes i laserskrivere (og kopimaskiner). Når fargen er slutt, skifter du vanligvis hele tonerkassetten, som inneholder både farge og en del av skrivermekanismen.

Les mer

Nyeste

Del filer og skrivere i Windows 8.1

I Windows 8.1 er det lett å dele både filer og skriver fra én pc, slik at begge deler er tilgjengelig fra alle maskinene dine.

Les mer

Skriv ut på konvolutter

Med et nytt program kan du skrive ut adresser rett på konvolutter. Det ser mye mer profesjonelt ut.

Les mer

Kjempeflotte kollasjer av bildene dine

Med et nytt og smart program kan du lage flotte kollasjer av de beste fotografiene dine. Her viser vi hvor enkelt det er.

Les mer