Cookies- og Brukervilkår


Matrix-skriver

Matrix-skrivere skriver ved hjelp av små nåler som prikkes mot et fargebånd. Matrix-skriverne er langsomme, dyre og støyende.

For mange år siden var en 24-nålers matrix-skriver det høyeste ønsket hos datamaskineiere. Og du kan faktisk også få utskrifter i ganske god kvalitet med en nåleskriver. Men den har ingenting å stille opp med overfor inkjet- og laserskrivere. Matrix-skriverne er til gjengjeld alene om å kunne skrive på blanketter med gjennomslag. Derfor kan de fremdeles ses på enkelte kontorer, der de har bruk for en identisk kopi av blankettutskrifter.

Det finnes vel ingen god grunn til å anskaffe deg en matrix-skriver. La det heller være, med mindre du er på et offentlig kontor med behov for blanketter med gjennomslag.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste

Toner

Toner er navnet på den fargen som brukes i laserskrivere (og kopimaskiner). Når fargen er slutt, skifter du vanligvis hele tonerkassetten, som inneholder både farge og en del av skrivermekanismen.

Les mer

Printer

En printer, eller skriver, brukes til å skrive ut dokumenter og bilder på papir. Det finnes flere typer skrivere. De mest populære er inkjet- og laserprintere.

Les mer

Matrix-skriver

Matrix-skrivere skriver ved hjelp av små nåler som prikkes mot et fargebånd. Matrix-skriverne er langsomme, dyre og støyende.

Les mer

Nyeste

Del filer og skrivere i Windows 8.1

I Windows 8.1 er det lett å dele både filer og skriver fra én pc, slik at begge deler er tilgjengelig fra alle maskinene dine.

Les mer

Skriv ut på konvolutter

Med et nytt program kan du skrive ut adresser rett på konvolutter. Det ser mye mer profesjonelt ut.

Les mer

Kjempeflotte kollasjer av bildene dine

Med et nytt og smart program kan du lage flotte kollasjer av de beste fotografiene dine. Her viser vi hvor enkelt det er.

Les mer