Cookies- og Brukervilkår


3D-moro på bærbar pc

Den slanke og velutstyrte Envy-serien til HP har fått et nytt familiemedlem.

HP Envy 3D gir deg en bærbar kino på 17,3 tommer med 3D. Skjermen har full HD-oppløsning. Med innebygd Blu-ray legger pc-en opp til en flott opplevelse av film, video og spill. Det følger med et par HP 3D Active Shutter-briller, og 3D-teknologien sørger for trådløs synkronisering mellom skjermen og brillene.

Den tredimensjonale teknologien blir blant annet styrt av et lynraskt ATI Radeon HD 5850-grafikkort med 1 GB ram og en Intel Core i7 720 Quad-prosessor (med fire kjerner) – hvis man velger toppmodellen. Med en lagringsplass på 1,5 terabyte går du neppe tom for plass til bilder, video eller dokumenter med det første. Envy 3D har 8 gigabyte DDR3-minne, noe som sikkert holder i lange baner for de fleste. Pc-en har alle tenkelige tilkoblinger for eksternt utstyr, blant annet den nyeste USB 3.0-standarden, som skal gi lynrask overføring av data. Men all teknologien og den imponerende ytelsen koster – HP Envy 3D kan kjøpes til en veiledende pris på 17 999 kroner fra midten av desember.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av fargelaserskrivere

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av fargelaserskrivere

En fargelaserskriver kan kjøpes for under 1000 kr – og utskriftskvaliteten er helt på topp. Vi tester 8 stykker.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Foreta utskrifter med nettbrettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdForeta utskrifter med nettbrettet

Vi viser deg hvordan du kan skrive ut fra nettbrettet eller smartmobilen din.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer